Galatasaray, Joao Pedro'yla transfer için anlaştı! Cagliari...

Ali Bozkurt
03.07.2022 - 22:19 | Son Güncellenme: 03.07.2022 - 22:24

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Cagliari forması giyen 30 yaşındaki İtalyan futbolcu Joao Pedro ile transfer anlaşması sağladı. Cimbom, Cagliari'nin kararını bekliyor. İşte detaylar...

Galatasaray, Joao Pedro'yla transfer için anlaştı! Cagliari...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray da yaşanan başkanlık değişimi sonrası transfer hamleleri merak edilmeye başlandı. Dursun Özbek ve yöetimi ilk olarak Konyaspor'dan Abdulkerim Bardakcı ve Altay'dan Kazımcan Karataş ile sözleşme imzaladı. Orta saha için transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, İtalyan ekibi Cagliari'nin oyuncusu Joao Pedro ile anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Anlaşma sağlandı

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre,  Sarı-kırmızılılarda Erden Timur ve Cenk Ergün'ün yönettiği transfer operasyonunda, yurt dışından ilk hamle netlik kazandı. Sarı-kırmızılılar, Cagliari'den Joao Pedro ile transfer için anlaştı. Cagliari'nin Serie B'ye düşmesinin ardından Joao Pedro'nun takımdan ayrılmaya karar verdiği öğrenildi. İtalyan ekibinin de oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle gelen transfer tekliflerini değerlendirdiği belirtildi. 

Yıllık maaş belli oldu

Cagliari'nin transfer için Galatasaray'la anlaşması halinde, Joao Pedro'nun kazanacağı yıllık ücret belli oldu. Sarı-kırmızılılar, 30 yaşındaki oyuncuya yıllık 2 milyon 200 bin euro garanti ücret ödeyecek.

3 yıllık sözleşme imzalanacak

Sarı-kırmızılılardan yıllık 2 milyon 200 bin euro kazanacak olan Joao Pedro, Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Cagliari'nin onay vermesi halinde transferin bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler