Domenec Torrent ve Galatasaray Kafilesine "İmparator Fatih Terim" Tepkisi

Akın Ungan
01.02.2022 - 18:47 | Son Güncellenme: 01.02.2022 - 19:24

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent'in, "İmparator Fatih Terim" yazılı bir kağıdı tutan taraftar önünde fotoğraf çektirmesi dikkat çekti.

Domenec Torrent ve Galatasaray Kafilesine "İmparator Fatih Terim" Tepkisi

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Domenec Torrent, Antalya kampı yolunda Galatasaraylılar ile fotoğraf çektirdi. Sarı-Kırmızılı kafileye karşı tepkili olan bazı taraftarlar, protesto içerikli yazılar ile takımı karşıladı. Torrent'in, "İmparator Fatih Terim" yazılı kağıdın önünde fotoğraf çekilirken yakalanan karesi, dikkat çekti.

Protestolar devam ediyor

Galatasaray'da Fatih Terim'in görevine son verilmesi, üst üste alınan kötü sonuçlar ve ligdeki kötü durum, taraftarın protestolarına sebep oldu. NEF Stadyumu'nda yaşanan tepkiler nedeniyle birçok kez zor durumda kalan Sarı-Kırmızılı kulüp, baskı altında kaldı. Son olarak Alanya maçı için Antalya kampına giden Galatasaray kafilesi, bazı taraftarların protestolarına maruz kaldı.

Torrent destek bulamadı

Taraftarın öfkesinden Burak Elmas yönetimi kadar oyuncular da nasibini aldı. Bir türlü tatmin edici seviyeye gelemeyen oyun, taraftarlarca protesto edildi. Statta birçok oyuncu ıslıklanırken, Fatih Terim'in yerine göreve getirilen İspanyol teknik adam Domenec Torrent, taraftardan destek bulamadı.

"İmparator Fatih Terim"

Galatasaray camiasında önemli bir yere sahip olan Fatih Terim için "İmparator" lakabı, kendisiyle özdeşleşen bir durum haline geldi. Sarı-Kırmızılılar ile 1 UEFA Kupası, 8 Süper Lig Şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası ve 4 Süper Kupa kazanan Terim, kulübün efsaneleri arasına girmeyi başardı. Domenec Torrent, Fatih Terim'e olan saygısını her defasında dile getirse de taraftarın tepkisinden kaçamadı. Antalya kampı yolunda kafileyi karşılayan bazı taraftarların elinde "İmparator Fatih Terim" yazılı kağıtlar vardı. Torrent'in bu kağıdın önünde durup, bir taraftarla fotoğraf çekilirken yakalanan karesi, dikkat çekti.

İlgini Çekebilir
Aslan'ın golcüsü İstanbul'a geldi
Habere Git

Torrent, Galatasaray tarihine geçti

Domenec Torrent, Gheorghe Hagi'nin ardından Galatasaray'ın başında çıktığı 3 maçı da kaybeden ilk teknik direktör olarak, Sarı-Kırmızlılar'ın tarihine geçti. Torrent, Süper Lig'de çıktığı Hatayspor deplasmanında 4-2, evinde ağırladığı Kasımpaşa'ya 3-1 ve Trabzonspor'a 2-1 yenildi. Hagi ise Samsunspor ve Ankaragücü deplasmanlarını 1-0, evinde ağırladığı Beşiktaş'a da 2-1 kaybetmişti.

İlgini Çekebilir
Gedson Fernandes'in teknik direktörü isyan etti!
Habere Git

Galatasaray'ın ligdeki durumu

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Galatasaray, geride kalan 23 haftada 27 puan toplayarak, 15. sırada yer aldı. 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyeti bulunan Sarı-Kırmızılılar, 28 gol atıp, kalesinde 33 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler