Galatasaray - Kasımpaşa maçının VAR Hakemi belli oldu!

28.09.2024 - 12:10 | Son Güncellenme: 28.09.2024 - 12:19

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 7. haftasında bu akşam oynanacak olan Galatasaray - Kasımpaşa karşılaşmasının VAR hakemi açıklandı. İşte detaylar...

Galatasaray - Kasımpaşa maçının VAR Hakemi belli oldu!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Ligi'nin 7. haftasında lider Galatasaray, sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Maçın hakemi Oğuzhan Çakır

RAMS Park'ta saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Oğuzhan Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını; Mehmet Akıncık ve Ali Alp yapacak. Dördüncü hakem ise Ozan Ergün olacak.

VAR Hakemi belli oldu

Galatasaray - Kasımpaşa maçının VAR hakemi ise belli oldu. Mücadelede VAR monitörünün başında Ali Şansalan olacak. AVAR'da ise Mustafa Savranlar olacak. Karşılaşmanın gözlemcisi ise Muhittin Boşat oldu.

Galatasaray'ın eksikleri

Galatasaray'da bugün Fernando Muslera Avrupa'daki cezasının ardından Süper Lig'de yeniden kaleye geçecek. Sarı kırmızılı ekipte tek eksik ise Hakim Ziyech. Faslı futbolcunun sakatlığı devam ediyor ve Kasımpaşa maçında da takımına destek olamayacak.

Kasımpaşa'nın eksikleri fazla

Galatasaray'ın tek eksiğinin yanında Kasımpaşa'da ise 2 eksik bulunuyor. Mavi beyazlılarda Brekalo kırmızı kart cezalısı olarak Galatasaray maçında forma giyemeyecek ve sakatlığı bulunan Kevin Rodrigues'in de forma giymesi beklenmiyor.

Senin için hazırladığımız haberler