Galatasaray kazandı ama Fatih Terim isyan etti

10.07.2021 - 21:08 | Son Güncellenme: 10.07.2021 - 23:12

Galatasaray’ın Kasımpaşa’yı 4-2 yendiği hazırlık maçında hakem Burak Taşkınsoy’a tepki gösteren Fatih Terim’den çarpıcı sözler. Detaylar haberimizde…

Galatasaray kazandı ama Fatih Terim isyan etti

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray yeni sezon öncesi hazırlık maçında Kasımpaşa’yı 4-2 yendi. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmaya sonuç ve goller kadar Fatih Terim’in hakem tepkisi damga vurdu.  

Terim: Şu maçı bile yönetemiyorsunuz

Geçen sezon sık sık hakemleri eleştiren ve bu yüzden ceza alan sarı-kırmızılı teknik adam aynı tutumunu özel maçta da sürdürdü. Galatasaray’ın 1-0 yenik duruma düştüğü golün ardından maçın hakemi Burak Taşkınsoy’a isyan eden Terim, “Şu maçı bile yönetemiyorsunuz. Stressiz bir maç. Bu karşılaşmayı yönetemezseniz hangi maçı yöneteceksiniz!” diye bağırdı.

Galatasaray-Kasımpaşa maçının golleri

Galatasaray’ın Kasımpaşa karşısında gollerini Ömer Bayram, Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara ve Emre Akbaba atarken, lacivert-beyazlıların golleri ise Tomas Brecka ve Ahmet Engin'den geldi.

 

Galatasaray'ın Kasımpaşa maçı 11'i

Galatasaray maça şu 11’le çıktı: Berk Balaban, DeAndre Yedlin, Christian Luyindama, Valentine Ozornwafor, Ömer Bayram, Aytaç Kara, Yunus Akgün, Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu, Arda Turan, Oğulcan Çağlayan 

 

Yedek kulübesinde ise İsmail Çipe, Fatih Öztürk, Alpaslan Öztürk, Ryan Babel, Radamel Falcao, Emre Akbaba, Atalay Babacan, Emre Taşdemir, Işık Kaan Arslan, Marcao, Jesse Sekidika, Ali Yavuz Kol ve Sofiane Feghouli yer aldı.

İsmail Çipe ve Marcao dışında herkes oynadı

Fatih Terim, ikinci yarıya tüm takımı değiştirerek çıkardı. Terim, Sekidika'yı sağ bekte, Feghouli'yi ise orta sahanın sağ iç bölgesinde denedi. Galatasaray'da kadroda olan futbolculardan sadece İsmail Çipe ile Marcao süre almadı.

Aytaç Kara'dan gollere devam

Sarı-kırmızılı ekipte yeni transfer Aytaç Kara, hazırlık maçlarındaki golcü kimliğiyle dikkati çekti. Yeni sezon çalışmaları kapsamında Romanya'nın Dinamo Bükreş takımıyla oynanan karşılaşmada 2 gol atan Aytaç, eski takımı Kasımpaşa'ya karşı da 1 kez fileleri havalandırdı ve gol sayısını 3'e çıkardı.

Devre arasında Elmas-Terim zirvesi

Öte yandan Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, sarı-kırmızılı ekibin hazırlık maçını tribünden izledi. Müsabakanın devre arasında başkan Burak Elmas ile teknik direktör Fatih Terim başa başa bir görüşme gerçekleştirdi.

Terim'in gözü bir yandan PSV maçındaydı

Bu arada Fatih Terim, Kasımpaşa mücadelesi öncesinde Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri PSV Eindhoven’ın maçını da takip etti. Terim’in diz üstü bilgisayar aracılığıyla izlediği maçta PSV, Alman ekibi Osnabrück ile 0-0 berabere kaldı.

Fatih Terim'den transfer açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa maçının ardından transfer konusuna değinerek şunları söyledi:

 

"Transfer biraz gecikmiş olabilir, çoğu zaman gecikiyoruz. Sezon açarken transferlerin tamam olduğu bir yıl hatırlıyor musunuz? Ben hatırlamıyorum.   

'10 transfer yapsak da PSV maçının garantisi yok'

Yönetimimiz olağanüstü çalışıyor. Ben görüyorum. PSV maçı yaklaştığı için endişeyi anlayabiliyorum ve hissedebiliyorum. Ancak taraftarlarımız gönlünü ferah tutsun. Bizzat başkanımız transfer görüşmelerini yapıyor. 10 transfer yapsak da hiç yapmasak da PSV maçının garantisi yok. Eylül'e kadar zamanımız var." 

Senin için hazırladığımız haberler