Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu için milyonları geri çevirdi

Aleyna Gürgen
04.07.2024 - 08:58 | Son Güncellenme: 04.07.2024 - 09:08

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, İspanyol ekibinin Kerem Aktürkoğlu için yaptığı transfer teklifini reddetti. Aktürkoğlu için yeni bir teklif ise yolda.

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu için milyonları geri çevirdi

Türk Milli Takımı'nın öne çıkan isimlerinden Kerem Aktürkoğlu için transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Son olarak La Liga ekibi Real Sociedad'ın milli futbolcunun takımına teklif götürdüğü ileri sürüldü.

Galatasaray'a Aktürkoğlu için transfer teklifi

Real Sociedad, Kerem Aktürkoğlu'nu transfer listesine aldı. AS tarafından aktarılan bilgilere göre İspanyol ekibi milli futbolcu için Galatasaray'a 13 milyon Euro'luk transfer teklifi götürdü.

Galatasaray transfer teklifini reddetti

Haberde yer alan bilgilere göre ise Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu için gelen 13 milyon Euro'luk transfer teklifini geri çevirdi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da transferler peş peşe! Bir oyuncu daha açıklandı...
Habere Git

Kerem Aktürkoğlu transferi için bir teklif daha yolda

AS, Kerem Aktürkoğlu için verdiği teklif reddedilen İspanyol ekibi Real Sociedad'ın yeni bir teklif üzerinde çalıştığını aktardı. Ekip, milli futbolcu için yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

Kerem Aktürkoğlu'nun geçen sezonki performansı

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu geçtiğimiz sezon 54 maçta sahaya çıktı. Aslan için sahada olduğu dakikalarda 15 kez fileleri havalandıran tecrübeli forvet 9 da asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler