Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ve Zaha'nın alternatifini belirledi!

10.08.2024 - 18:14 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 18:52

Galatasaray, Spartak Moskova ile transfer görüşmelerinde bulunan Kerem Aktürkoğlu'nun ve İngiliz ekiplerinin gündeminde olan Wilfried Zaha'nın alternatifini belirledi. Hedefteki isimle Fenerbahçe de ilgileniyordu.

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ve Zaha'nın alternatifini belirledi!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın yıldızlarında Kerem Aktürkoğlu, Rus ekibi Spartak Moskova ile, Wilfried Zaha ise Premier Lig kulüpleri Crystal Palace ve Leicester City ile transfer görüşmelerinde bulunuyor. Kerem'in ve Zaha'nın olası ayrılıkları halinde ise Sarı-Kırmızılılar alternatifini Brezilya'da buldu.

Kerem ve Köhn için dev teklif

Kerem Aktürkoğlu, Spartak Moskova'nın radarında, Rus temsilcisinin, Kerem'in yanı sıra Derrick Köhn'ü de kadrosuna katmak istediği ve iki isim için toplamda 20 milyon Euro'yu bulan bir bonservis ücreti talep ettiği kaydedildi.

Zaha Premier Lig yolunda

Öte yandan Wilfried Zaha da Premier Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. Hem Crystal Palace'ın hem de Leicester City'nin Zaha'yı kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu ve 9 milyon Euro'luk bir bedel ödemeye hazır oldukları ifade edildi.

Yeni hedef Brezilya'dan

Galatasaray, olası ayrılıklar sonucunda kanat bölgesi için yeni adayını belirledi. Play Spor'dan Ertan Süzgün'ün haberine göre; Galatasaray, Brezilya ekiplerinden Corinthians'ın formasını giyen 19 yaşındaki Wesley için şartları zorluyor.

F.Bahçe ile gündeme geldi

Wesley, daha önce Fenerbahçe ile de gündeme gelmiş ve Sarı-Lacivertlilerin Corinthians'a 18 milyon Euro teklif ettiği iddia edilmişti.

Corinthians karnesi

Geçtiğimiz sezon 43 maçta sahaya çıkan Wesley, 5 gol ve 4 asistlik performansa imza attı.

İlgini Çekebilir
Kerem Aktürkoğlu transferinde yeni teklif! Ücret yükseldi...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler