Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'nda dersini aldı! O kapı Barış Alper Yılmaz ve Yunus Akgün'e kapandı...
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Galatasaray, Benfica'ya gönderdiği Kerem Aktürkoğlu'nun Fenerbahçe ile anlaşması üzerine pişman oldu. Bu nedenle Barış Alper Yılmaz ve Yunus Akgün'ün olası ayrılığında yönetim, sözleşmeye madde ekleyerek Türkiye kapısını kapatacak.

Son 5 Haber

Jürgen Klopp’tan Dünya Kupası çıkışı: Futbol rehin alındı

Joao Cancelo’dan yürek burkan itiraf: Hayatımın en zor anları

Beşiktaş’tan orta sahaya Avrupa yıldızı hamlesi! Pierre-Emile Hojbjerg...

Bodrum FK’da kaleci kararı! Diogo Sousa kalıyor

Son 3 Dünya Kupası şampiyonunu bilen Matematikçiden Dünya Kupası tahmini!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Sezona Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefiyle başlayan Galatasaray çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar'da son olarak Barış Alper Yılmaz krizi patlak verdi. Kendisine teklifte bulunan Suudi Arabistan takımı NEOM'a gitmek isteyen Barış Alper, antrenmana çıkmadı. Böylece kulüpte yıldız futbolcuların ayrılığı gündeme geldi.
Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesinden pişman olundu
Barış Alper Yılmaz'ın ayrılığına onay vermeyen Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nda yaşananlar akıllara geldi. Sabah'ın haberine göre Sarı-Kırmızılılar, bugünlerde ezeli rakip Fenerbahçe ile anlaşan Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya satılırken sözleşmesine "Türkiye'ye dönemez" maddesinin koydurulmaması nedeniyle pişman oldu.
Aynı hata Barış Alper ve Yunus Akgün'de yapılmayacak
Benfica ile Fenerbahçe'nin anlaşması durumunda Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nu Süper Lig'de kendisine karşı forma giyerken görecek. Dursun Özbek yönetimi, aynı hatayı Barış Alper Yılmaz ve Yunus Akgün'de yapmama kararı aldı.
Takımda gösterdikleri performansla Transfer piyasasının gözde futbolcuları arasına giren Barış Alper Yılmaz ve Yunus Akgün'ün farklı bir takıma satılması durumunda sözleşmelerine "Türkiye'ye dönemez" maddesi eklenerek, oyuncuların Süper Lig'de farklı formalarla mücadele etmesinin önüne geçilecek.
Barış Alper Yılmaz'da kriz!
Takımdan ayrılmak isteyen Barış Alper Yılmaz'ın antrenmana çıkmaması ve sosyal medya hesabından paylaştığı siyah ekran üzerine bir açıklama yayınlayan Galatasaray, NEOM'un, teklifinin defalarca reddedilmesine rağmen oyuncusuyla görüşmeye devam ettiğini belirtti. Bu gelişmenin ardından Barış Alper'in menajeri ise uzun bir metin yayınlayarak Sarı-Kırmızılılar'ın oyuncusuna verdiği sözleri tutmadığını iddia etti.