Galatasaray Yunus Akgün, Nelsson ve Sacha Boey'e zam yapıyor

Ali Bozkurt
11.09.2022 - 09:44 | Son Güncellenme: 11.09.2022 - 09:55

Galatasaray'da kiralık sözleşmesi sona erdikten sonra takıma dönen Yunus Akgün, savunma oyuncusu Victor Nelsson ve Sacha Boey'in maaşında artışa gidiliyor. Detaylar...

Galatasaray Yunus Akgün, Nelsson ve Sacha Boey'e zam yapıyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da kamp kadrosuna alınmayan daha sonra yeni transfer Leo Dubois'in sakatlanmasıyla kadroya dahil edilen Sacha Boey, performansıyla herkesin beğenisini kazanırken Sarı-Kırmızılılarda maaş artışına gidilecek. Cimbom, Yunus Akgün ve Victor Nelsson'un da yıllık ücretinde yenilemeye gidiyor. İşte detaylar...

Yunus Akgün ile yeni sözleşme

Sabah Spor'da yer alan habere göre, Yılda 80 bin Euro ile Galatasaray'ın en az kazanan futbolcusu olan Yunus Akgün'ün 2024'te bitecek sözleşmesini 2027'ye kadar uzatmaya hazırlanan Galatasaray, genç yeteneğe yıllık 12-13 milyon TL bütçe ayırdı.

Kerem'e iyileştirme yapılacak

Cimbom'da Yunus'tan sonra Kerem Aktürkoğlu'nun garanti maaşında iyileştirme yapılacak. Kerem'in ücreti de aynı seviyeye çıkarılacak.

Takımda kalırsa maaşı artacak

Marcao'nun Sevilla'ya satılmasından sonra İspanyol ekibi Galatasaray'dan Victor Nelsson'u da kadrosuna katmak istemiş ve Cimbom'dan onay çıkmamıştı. Sarı-kırmızılı yetkililer, ocak ayında satılmaması halinde 1 milyon Euro alan Victor Nelsson'un ücretini de yükseltecek.

Sacha Boey, ödüllendirilecek

Takım ile kamp kadrosunda yer almayan ve yollar ayrılmak üzereyken tekrar takıma katılan Sacha Boey, performans ödülü alacak. 480 bin Euro'ya oynayan Sacha Boey ise formunu koruması durumunda yönetim tarafından ödüllendirilecek.

Senin için hazırladığımız haberler