Galatasaray Malatyaspor maçı biletleri ne kadar? | Biletler ne zaman satışa çıkacak?

08.05.2018 - 16:15 | Son Güncellenme: 08.05.2018 - 16:45

Galatasaray Malatyaspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkıyor? Biletler ne kadar olacak? Süper Lig'in 32. haftasında lider Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek.  Geçen hafta deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'u 2-1 mağlup ederek liderlerliğini devam ettiren Cimbom, Malatyaspor engelini geçerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor.  Peki, Galatasaray Malatyaspor maçı biletleri ne kadar? Biletler ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

Galatasaray Malatyaspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak, kaç TL'den satılacak?

Galatasaray, resmi sitesinden yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor maçı biletlerinin çarşamba günü satışa çıkacağını duyurdu.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Futbol takımımız Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav sezonu 33. hafta maçında 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 19:00’da Evkur Yeni Malatyaspor ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Maçın biletleri bugün Beyoğlu GSSTORE, Aslanlı Yol gişeleri, Aktif Satış Noktaları, passo.com.tr ve 0850 724 33 44 numaralı Passolig Çağrı Merkezi'nden satışa sunulacak.

Bilet satış detayları

Bilet satışları, 8 Mayıs Salı günü saat 15:00’ten itibaren GS Bonus Kart ve GS Mobile sahiplerine öncelikli olup, 9 Mayıs Çarşamba günü saat 11:00’den itibaren sadece GS Logolu Passolig kartlarına, 11 Mayıs Cuma saat 19:00’dan sonra da Evkur Yeni Malatyaspor Passolig kartı dışında tüm Passolig kartlara satış yapılacaktır.

Kombine devir imkanı

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 03.05.2018 tarihinde verdiği PFDK kararı neticesinde; 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan ODEABANK 106,107 GÜNEY TRİBÜN 119,120 bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi kapsamındaki kartlarının bu maç bloke edilmesi suretiyle; taraftarlarımız dilerlerse mevcut yerlerini passo.com.tr üzerinden transfer edebilirler. 10 Mayıs Perşembe gece saat 22:00’ye kadar transfer edilmeyen yerler, kulübe transfer edilip satışa açılacaktır. Kombinenize ait maçlık bilet gelirinin masraflar hariç %60’ı 2018-2019 Futbol sezon kombine alımında indirim uygulanacaktır.

Kombine sahipleri de gidemeyecekleri maç için kombinesine ait olan koltuğu tek maçlık olarak satılması için kulübümüze devredebilirler. Kulübümüze devretmiş olduğunuz kombinenize ait koltuğunuz bilet olarak satıldığı takdirde (masraflar hariç) bilet gelirinin %60’ı 2018-2019 Futbol sezon kombine alımında indirim olarak uygulanacaktır.

Galatasaray Malatyaspor maçı hangi gün?

Lider Galatasaray ile Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 33. haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. 12 Mayıs Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı izlenebilecek.

Fatih Terim'den şampiyonluk manifestosu

Galatasaray, Akhisar deplasmanını da kayıpsız geçip son 2 haftaya büyük bir avantajla girerken, teknik direktör Fatih Terim tedbiri elden bırakmıyor.

Zorlu Akhisar maçında gelen 3 puan sonrası soyunma odasında futbolcularını hem kutlayan hem de uyaran Terim, adeta şampiyonluk manifestosunu duyurdu.

İşte Fatih Hoca’nın 180 dakikalık final periyoduyla ilgili dikkat çektiği noktalar ve uyarılar:

1. KONSANTRASYON: 2 hafta boyunca sadece sahaya ve rakiplere odaklanılacak. Sözleşme, ailevi sorunlar bir kenara bırakılacak. Futbol takımının önüne geçecek tartışmalar, polemikler istenmiyor.


2. ÖZVERİ: Akhisar deplasmanında sakat sakat oynayan Linnes ve Donk’un yaptığı özveri örnek gösterildi. Bu yüzden Akhisar maçında sakatlanan Serdar’ın ilk işi, “Haftaya oynarım” demek oldu.


3. KENETLENME: Bu süreçte birlik ve beraberlik en üst düzeyde olacak. Mümkün olduğunca beraber zaman geçirilecek. Akhisar’da penaltı kaçıran Gomis’e verilen destek bunun ilk işareti oldu.

4. CİDDİYET: Kalan iki maça büyük bir ciddiyetle hazırlanılacak. Rakiplerin durumu ne olursa olsun ilk dakikadan son düdük çalana kadar mücadele sürecek.


5. DEMEÇLER: Oynanacak maçlar öncesinde medya yoluyla yine rakiplerin motive edileceği tahmin ediliyor.

Lig liderliğini yakalayan, en yakın rakiplerine üçer puan fark atan Galatasaray, şampiyonluğa ulaşabilmek için kalan 180 dakikayı iple çekiyor.

Ancak sarı-kırmızılıların bugünlere gelmesinde en önemli isim Fatih Terim oldu. Tudor ile ilk 16 haftada 32 pun toplayan sarı-kırmızılılar, Fatih Terim’in göreve gelmesinden sonra çıktığı 16 müsabakada 37 puan topladı. Igor Tudor döneminde ligin üst sıralarında bulunan 4 rakibinden bir puan alabilen Galatasaray, Fatih Terim idaresinde bu takımlarla oynadığı maçlardan 10 puan çıkardı.


Galatasaray, Fatih Terim’in göreve gelmesiyle uzun süreli derbi galibiyeti hasretini de sonlandırdı. Süper Lig’in 31. haftasında sahasında Beşiktaş’ı 2-0 yenen sarı-kırmızılı takım, 11 maç aradan sonra derbi kazandı.

Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde hem hücum hem de savunmada daha başarılı bir performans sergiledi. Tudor ile çıktığı 16 maçta 34 kez fileleri havalandıran sarı-kırmızılı takım, Terim dönemindeki 16 karşılaşmada ise 38 kez topu ağlarla buluşturdu. Hırvat teknik adam idaresindeki maçlarda rakiplerinin 21 golüne engel olamayan Galatasaray, Terim yönetimindeki karşılaşmalarda ise 12 gol yedi. (Milliyet)

İşte Gomis'in gerginliğinin sebebi

Spor Toto Süper Lig’de gol krallığına koşan, bir taraftan da üst üste üç penaltı kaçıran Bafetimbi Gomis, kariyeri boyunca şampiyonluk görmemiş olmanın gerginliğini yaşıyor.

Galatasaray'ı attığı gollerle ligin zirvesine taşıyan Bafetimbi Gomis, iki haftadır tanınmayacak halde! Beşiktaş derbisinin ardından Akhisar deplasmanında da penaltıyı gole çeviremeyen Gomis, uzatmada kaçırdığı golün ardından gözyaşlarını tutamadı. Taraftarlar ve takım arkadaşları Fransızforveti teselli etmeye çalışsa da kurulan cümleler Gomis'in üzüntüsünü gideremedi. 32 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'ın en tecrübeli isimlerinden biri ama kariyerindeki eksik, son haftalarda psikolojik olarak onu olumsuz etkiledi. Henüz şampiyonluğu bulunmayan Gomis, baskıyı kaldıramadı ve final maratonunda özgüvenini yitirdi. Trabzon ve Alanya maçlarında ağları havalandırsa da kritik goller kaçıran Gomis, üst üste 3. penaltı atışından Akhisar'da yararlanamadı.

Sezonun ilk yarıındaki başarılı performansının ardından Gomis devre arasında Çin'den yıllık 7 milyon Euro'luk teklif alırken, menajeri Patrick Mendy'ye kariyerindeki ilk şampiyonluğu G.Saray'da yaşamak istediğini söyledi ve Çin'e gitmedi. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler