Galatasaray, Scott McTominay ve Aaron Wan-Bissaka için bonservis önerdi

Ali Bozkurt
10.06.2024 - 08:54 | Son Güncellenme: 10.06.2024 - 09:00

Süper Lig devi Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürürken gündemine aldığı Scott McTominay ve Aaron Wan-Bissaka transferi için dev bonservis önerdi. Detaylar...

Galatasaray, Scott McTominay ve Aaron Wan-Bissaka için bonservis önerdi

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Manchester Uinted'ın iki yıldızı Scott McTominay ve Aaron Wan-Bissaka'yı transfer listesine aldı. Cim Bom, iki yıldızı transfer etmek için dev bonservis önerdiği ortaya çıktı. Detaylar...

Galatasaray 25 milyon önerdi

Milliyet'te yer alan habere göre; Manchester United ile pazarlıklara başlayan ve her iki oyuncu için toplamda 25 milyon euro ödemeyi kabul eden sarı-kırmızılıların İngiliz ekibinin karar vermesini beklediği iddia edildi.

Okan Buruk ısrarla istedi

Teknik direktör Okan Buruk’un ısrarla istediği iki futbolcunun bir yıl kalan kontrat süreleri Cim-Bom’un elini güçlendiriyor.

Manchester United 40 milyon istiyor

27 yaşındaki McTominay’ın sözleşmesindeki opsiyonu kullanan Manchester United’ın pazarlıklara 20 milyon euro'dan başladığı bildirildi. 26 yaşındaki İngiliz sağ bek Bissaka için de son senesi olmasına rağmen kapıyı 20 milyon euro'dan açtığı belirtildi.

Teklif değerlendiriliyor

İki kulüp arasındaki görüşmeler devam ederken, Galatasaray’ın toplamda yaptığı 25 milyon eurol'uk teklifin İngilizler tarafından değerlendirileceği belirtildi.

27 yaşındaki orta saha Scott McTominay geçtiğimiz sezonu 43 maçta 10 gol 3 asist ile tamamlarken, 26 yaşındaki sağ bek Wan-Bissaka sezonu 30 maçta 3 asist ile tamamlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler