Galatasaray, Mbaye Diagne için noter çağırdı!

13.07.2021 - 10:38 | Son Güncellenme: 13.07.2021 - 11:54

Galatasaray'da Mbaye Diagne'nin sezon açılışına katılmama sebebi belli oldu. Sarı-kırmızılılar futbolcuya para cezası verecek. İşte detaylar...

Galatasaray, Mbaye Diagne için noter çağırdı!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, 14 Haziran'da sezon açılışı yapmıştı. Sarı-kırmızılı takımda Mbaye Diagne de geri döndü. Ancak; Senegalli futbolcu sezon açılışına katılmadı. Detaylar haberde...

Diagne sezon açılışına katılmadı

Sabah'ta yer alan habere göre; Mbaye Diagne, West Bromwich ile kiralık sözleşmesinin 30 Haziran'a kadar devam ettiğini belirtti ve bu sebeple sezon açılışına katılmadı.

Noter aracılığıyla tutanak tutuldu

Ancak; Galatasaray, noter aracılığıyla futbolcunun antrenmana çıkmadığı her güne tutanak tutturdu. Diagne'ye 1 Temmuz-11 Temmuz arasındaki günler için para cezası verilecek.

Geçen sezonki performansı

İstanbul'a dün gelen Mbaye Diagne, sosyal medyada Florya'dan Galatasaray marşı eşliğinde görüntüler paylaştı. Diagne geçen sezon WBA ekibinde 16 maçta 3 gol 2 asistlik performans sergiledi. 

Galatasaray ile sözleşmesi devam ediyor

Diagne Galatasaray'da ise 19 maçta 11 gol atmıştı. Futbolcunun Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 tarihinde sona erecek. Futbolcu ile ilgili son kararı Fatih Terim verecek.

Senin için hazırladığımız haberler