Galatasaray Mert Çetin için teklifini yaptı, iki rakip çıktı

13.01.2020 - 15:22 | Son Güncellenme: 13.01.2020 - 15:22

Luyindama'nın sakatlanmasıyla stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray, Mert Çetin için Roma'ya transfer teklifi yaptı. Mert Çetin kimdir? Mert Çetin Galatasaray'a transfer olacak mı?

Galatasaray Mert Çetin için teklifini yaptı, iki rakip çıktı

Luyindama'nın sakatlanmasıyla stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray, Mert Çetin için Roma'ya transfer teklifi sunarken; karşısına iki rakip çıktı. 

Galatasaray'ın Mert Çetin teklifi

İtalyan basınında yer alan habere göre; Luyindama'nın sakatlanması ve sezonu kapatması nedeniyle stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray, Mert Çetin'i 18 aylığına kiralamak için Roma'ya 850 bin euroluk bir teklif yaptı.

Öte yandan savunma hattını güçlendirmek isteyen Sampdoria ve Verona'nın da Mert ile ilgilendiği, Roma'nın oyuncuyu yakından takip edebilmek adına 23 yaşındaki stoperi bu takımlardan birine kiralayabileceği vurgulandı.

Mert Çetin'in Roma performansı

Gençlerbirliği'nde geçirdiği 2 sezonun ardından sezon başında 3 milyon Euro karşılığında Roma'ya transfer olan genç oyuncu bu sezon İtalyan ekibiyle 4 resmi maçta görev aldı ve gol veya asist yapma başarısı gösteremedi. Mert, bir kez kırmızı kartla cezalandırıldı.

Mert Çetin'in künyesi

YAŞ: 23

BoY: 1.89

MEVKİ: Defans / Stoper

KULÜP: Roma

SÖZLEŞME BİTİŞ TARİHİ: 30.06.2024

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ: 2 milyon euro

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Senin için hazırladığımız haberler