Galatasaray, Fenerbahçe'nin İstediği Mert Müldür İle Anlaştı

Akın Ungan
26.07.2023 - 08:35 | Son Güncellenme: 26.07.2023 - 08:46

Galatasaray, Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Mert Müldür ile anlaştı. Sarı-Kırmızılılar, İtalyan takım Sassuolo ile bonservis görüşmelerini sürdürüyor.

Galatasaray, Fenerbahçe'nin İstediği Mert Müldür İle Anlaştı

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından verilen karara göre bu sene de yürürlükte kalacak olan 8+3 yabancı kuralının açıklanmasıyla yerli takviyeye yönelen Dursun Özbek yönetimi, milli futbolcu ile anlaştı.

Mert Müldür ile anlaşıldı

Sabah'ın haberine göre Galatasaray, İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'da forma giyen genç oyuncu Mert Müldür ile anlaşma sağladı. Anlaşmaya göre genç oyuncu Sarı-Kırmızılılar'dan 1.5 milyon Euro kazanacak.

İtalyanlar ile masaya oturuldu

Mert Müldür cephesi ile anlaşma sağlayan Galatasaray yönetimi, Sassuololu yetkililer ile masaya oturdu. İtalyanlar, Mert Müldür'ün bonservis bedelini 4.5 milyon Euro olarak belirledi.

İlgini Çekebilir
Erden Timur: "Bu sene Muslera'nın son senesi"
Habere Git

Cimbom'dan son teklif 1.5 milyon Euro

Sassuolo'nun belirlediği bonservisi yüksek bulan Galatasaray, karşı teklifte bulundu. Sarı-Kırmızılılar, son rakam olarak 1.5 milyon Euro önerdi.

Transfer çalımları damga vurdu

Yabancı kuralı nedeniyle kaliteil yerli futbolcu bulmakta zorlanan Süper Lig kulüpleri transfer döneminde büyük mesai harcadı. Fenerbahçe -  Galatasaray karşılaşmaları dikkat çekti. Sebastian Szymanski'yi Galatasaray'ın elinden kapan Fenerbahçe'ye Sarı-Kırmızılılar, Wilfried Zaha transferiyle yanıt verdi.

Bu transfer yarışına en yakın örnek ise Mert Müldür oldu. Galatasaray ile anlaşan Mert Müldür, son olarak Fenerbahçe'nin gündeminde yer alıyordu.

Senin için hazırladığımız haberler