Galatasaray mesajları sonrası şaşkına döndü!

19.10.2019 - 15:26 | Son Güncellenme: 19.10.2019 - 18:26

Galatasaray mesajları sonrası şaşkına döndü!

Son dönemde adı Galatasaray ile anılan Porto B takımının kanat oyuncusu Joao Mario, sosyal medya hesabına gelen mesajlar sonrası şaşkına döndü. Portekiz basını da Galatasaray’ın ilgisine dair bilgiler paylaştı. İşte detaylar...

Ara transfer döneminde takımda ciddi bir değişikliğe gitmesi beklenen Galatasaray’da listedeki isimlerden bir tanesi de Joao Mario.

Galatasaray'dan üç gence yakın takip!

O Jogo gazetesinin haberine göre sarı kırmızılı ekibin scout departmanı, bir süredir 2000 doğumlu futbolcunun maçlarını yakından takip ediyor. Onunla birlikte Ajax’tan Hassana Bande (20) ve Cherno More’den Martin Minchev’in (18) de Galatasaray’ın takibinde olduğu bildirildi.

Öte yandan transfer haberlerinin basında yer almasının ardından Mario’nun sosyal medya hesabı Galatasaraylı taraftarların akınına uğradı. “Come to Galatasaray” mesajlarını gören Portekizli oyuncunun bu duruma çok şaşırdığı belirtildi.

2008 yılından bu yana Porto altyapısında forma giyen 19 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon Porto B formasıyla çıktığı maçta gole katkı yapamadı.

Joao Mario'nun Porto ile olan sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor. 

Galatasaray’ın listesinde yer alan isimlerden biri olan Minchev ise forvet ve kanatlarda forma giyebiliyor. 2001 doğumlu Bulgar oyuncu bu sezon forma giydiği 9 maçta 2 gol kaydetti.

Ajax forması giyen Hassana Bande de kanat ve ileri uçta görev yapıyor. 2018’de Mechelen’den 8 milyon euro karşılığı Ajax’ın yolunu tutan Burkina Fasolu oyunu bu sezon henüz forma giyme şansı bulamadı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler