"Galatasaray Mohammed’de ısrar etmek zorunda"

10.04.2021 - 00:19 | Son Güncellenme: 10.04.2021 - 11:29

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Galatasaray-Fatih Karagümrük maçı öncesi yorumlarda bulunurken, Mostafa Mohammed’e ayrı parantez açtı. Detaylar haberimizde…

"Galatasaray Mohammed’de ısrar etmek zorunda"

AJANSSPOR-HABER

Mehmet Demirkol, Socrates Dergi Youtube kanalında Karagümrük ile karşılaşacak Galatasaray'ın son durumu hakkına değerlendirmelerde bulundu.


 

Galatasaray -Karagümrük maçının tahmini zor

Yorumcu, Galatasaray’ın bu sezon çok iyi oyunlarını gördüğünün belirterek sarı kırmızılılarda istikrar sorunu bulunduğunu söyledi. Demirkol, Galatasaray- Karagümrük maçı ve sonraki karşılaşmalar için ne olacağı konusunda bu yüzden tahmin yapmakta zorlandığını söyledi.

 

Falcao mu Mohammed mi?

Sarı kırmızılarda forma için Radamel Falcao ile yarışan Mısırlı oyuncu Mostafa Mohammed'de ısrar etmesi gerektiğini belirten Demirkol, şöyle konuştu: "Muhammed’de ısrar etmek zorunda Galatasaray. Fatih hoca antrenmanlarda bizim görmediğimiz bir şey gördüyse bir şey diyemem ama Muhammed Mısır’dan geldi. 

'Mohammed gelecektir"

Temposu biraz düşer gibi oldu ama bu kenara çekerek çözülebilecek bir şey değil. Tugay hoca söylemişti sanırım, Fatih hoca küsmez unutur. Hakikaten unutur. Sen yokmuşsun gibi davranır ve sonra sen de çekilmek zorunda kalırsın. Tabiki öyle bir şey söylemiyorum ama Mohammed’i sıcak tutmak gerekir. Falcao Falcao’dur ama Muhammed ise gelecektir."

Senin için hazırladığımız haberler