Galatasaray, Spinazzola için Mourinho'nun kararını bekliyor

Özgür Koç
19.12.2023 - 15:00 | Son Güncellenme: 19.12.2023 - 15:12

Galatasaray sol bek transfer listesinde yer alan Roma'nın tecrübeli oyuncusu Leonardo Spinazzola için Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho'nun kararını bekliyor. İşte detaylar...

Galatasaray, Spinazzola için Mourinho'nun kararını bekliyor

Devre arasında kiralık sol bek Angelino ile yollarını ayırarak yeni bir takviye yapmak isteyen Galatasaray'da bu bölge için hem yerli hem yabancı isimlerden oluşan bir transfer listesi hazırlandı.  

Sol bek için yabancı aday Spinazzola

Sarı kırmızılılar sol bek için yerli isim olarak Rangers forması giyen 22 yaşındaki milli futbolcu Rıdvan Yılmaz'ı gündemine alırken, yabancı adaylar arasında ise Roma'dan Leonardo Spinazzola öne çıkan isim olmuştu. 

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor

Roma’da forma giyen 30 yaşındaki futbolcunun kontratının sezon sonunda bitecek olması, sarı kırmızılıların elini güçlendiriyor. 

İlgini Çekebilir
Flaş Muslera iddiası! Yeni takımını açıkladılar
Habere Git

Takviye yapılırsa Mou izin verebilir

Sözcü'den yer alan haberde; Teknik Direktör Jose Mourinho’nun bu transfere, bir sol bek takviyesi yapılırsa onay verebileceği ifade edildi.

Galatasaray bonservis ödemek istemiyor

Galatasaray yönetimi, Spinazzola transferini bonservis bedeli ödemeden, yarım sezonluk kiralama bedeliyle bitirmeye çalışacak.

Sarı-kırmızılıları masada en çok, 30 yaşındaki sol bekin maaş talebi terletebilir. Spinazzola’nın Roma’daki brüt maaşı 5.5 milyon Euro. 

14 maçta 1 gol ve 2 asist

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan Spinazzola, bu sezon çıktığı 14 maçta 1 gol ve 2 asist katkısı yapmıştı. Tecrübeli futbolcu İtalya Milli Takımı formasını da 24 kez terletirken 6 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler