Galatasaray, Fernando Muslera ilgili kararını verdi! Sözleşmesi...

30.10.2023 - 09:52 | Son Güncellenme: 30.10.2023 - 09:58

Transfer haberleri... Süper Lig ekibi Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ile ilgili kararını verdi.

Galatasaray, Fernando Muslera ilgili kararını verdi! Sözleşmesi...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, yaklaşık 13 yıldır Sarı-Kırmızılı takımın kalesini başarılı bir şekilde koruyan ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kaleci Fernando Muslera ile ilgili kararını verdi. 

Muslera, Cim Bom’u bekliyor

Fanatik'te yer alan habere göre; geçtiğimiz hafta içerisinde Aslan’ın, Fernando Muslera ile sözleşme uzatacağı öğrenilmişti. Sezon sonunda kontratı bitecek olan Uruguaylı eldivenin, bu gelişme üzerine hiçbir kulüp ile görüşmediği ve Cim Bom’u beklemeye başladığı bildirildi.

Muslera'nın sözleşmesi uzatılacak

Bu hafta 37 yaşındaki eldivenin, kontratının uzatıldığının açıklanması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
"MHK yatsın – kalksın İsmail Kartal'a şükretsin"
Habere Git

Bilindiği üzere; Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Muslera ile sözleşme konusunu henüz görüşmediklerini ifade etmişti. Erden Timur, Muslera'nın kariyerinin sonunda Uruguay'da bazı planlarının olduğunu açıklamıştı.

15 kupa kazandı

2011 yılında İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Lazio'dan transfer edilen ve uzun bir süredir Sarı-Kırmızılılar'ın kalesini koruyan Muslera, Galatasaray'da tam 15 kupa kazandı. 6 Süper Lig şampiyonluğu gören tecrübeli eldiven şimdiden efsaneler arasına girmeyi de başardı.

Bu sezon 19 karşılaşmaya çıkan 37 yaşındaki tecrübeli eldiven, kalesinde 17 gol gördü.

3 oyuncunun sözleşmesi yenilenecek

Galatasaray'da Fernando Muslera ile sözleşme yenilenmesinin ardından takımın önemli isimleri Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı'nın kontratları iyileştirilecek ve sözleşmeler uzatılacak. Erden Timur geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada üç futbolcuyla da görüşmelerin sürdüğünü aktarmıştı.

İlgini Çekebilir
İşte Okan Buruk'un soyunma odasında yaptığı konuşma: "Bu kadarı fazla!"
Habere Git

Okan Buruk transfer istedi

Bununla birlikte Cim Bom'da transfer operasyonu da erken başladı. Henüz tüm futbolculardan istediği verimi alamayan Okan Buruk, Ocak ayında takviye istedi.

Göreve geldikleri günden bu yana kadroyu güçlendiren ve yaptıkları transfer hamleleriyle camiasından alkış alan Başkan Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur da harekete geçti. Okan hocanın şimdiden liste hazırlamaya başladığı ve Özbek ile Timur'la sık sık istişareler yaptığı gelen haberler arasında.

Senin için hazırladığımız haberler