Galatasaray, Muslera'nın yerine Inaki Pena'yı transfer ediyor

Ali Bozkurt
19.10.2022 - 10:20 | Son Güncellenme: 19.10.2022 - 10:28

Galatasaray, Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'nın yaşının ilerlemesinden sonra alternatif arayışlarını sürdürürken geçen sezon Barcelona'dan kiralık gelen Inaki Pena tekrar gündeme geldi.

Galatasaray, Muslera'nın yerine Inaki Pena'yı transfer ediyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da uzun süredir kaleci koruyan Fernando Muslera'nın alternatifi aramaları başladı. Cimbom, genç kaleci arayışlarını sürdürürken geçen sezon Domenec Torrent tarafından takıma kiralık olarak getirilen Inaki Pena, tekrardan gündeme geldi. Detaylar...

Sabah'ın haberine göre, 36 yaşındaki deneyimli file bekçsinin alternatifini arayan Galatasaray, geride bıraktığımız sezon kiraladığı Inaki Pena'yı gündemine aldı. İspanyol basını, sözleşmesi sezon sonu bitecek Pena'yla 3 yıllık anlaşma yapılacağını iddia etti.

Geçen sezon kısa bir süre forma giymesine rağmen taraftarların sevgilisi haline gelen genç kaleci için Galatasaray’ın da içinde bulunduğu bazı kulüplerin Inaki Penya’yı takip etmesi Barcelona’yı harekete geçirdi.    

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Yusuf Demir atağı! TFF'ye resmi...
Habere Git

8 kez forma şansı buldu

Inaki Penya, Galatasaray formasıyla 8 karşılaşmada forma giyerken, Süper Lig'de 6 kez, Avrupa maçı olan Barcelona karşılaşmalarında ise 2 kez forma şansı buldu. Bu karşılaşmalarda kalesinde 11 gol görürken, 1 karşılaşmada ise kalesini gole kapadı.

Senin için hazırladığımız haberler