Galatasaray, Napoli'ye süre verdi! İşte transfer şartları...

11.07.2017 - 20:16 | Son Güncellenme: 11.07.2017 - 20:16

AJANSSPOR- Galatasaray, Ivan Strinic transferi için Napoli'ye süre verdi.

Napoli merkezli CRC Radyosu'nun haberine göre sarı kırmızılı ekip sol bekini Strinic ile güçlendirmeyi planlıyor. Tudor'un, vatandaşıyla bir görüşme gerçekleştirdiği ve ona seneliği 2 milyon Euro'dan 3 yıllık bir sözleşme önerildiği kaydedildi. Hırvat oyuncuya ayrıca ilk 11'de düzenli oynama garantisi verildiği de belirtiliyor.

Napoli ise sol beki Ghoulam'ın durumu netleşmeden Strinic'in takımdan ayrılmasına izin vermiyor. O bölgeye Roma'dan Mariu Rui'yi transfer etmek üzere olan İtalyan ekibi, Ghoulam ayrılmak isterse Strinic'i takımda tutacak. Galatasaray eğer 7 ila 10 gün arasında sonuç alınmazsa başka transfer hedeflerine yöneleceğini Napoli'ye iletti.

Napoli'ye Ocak 2015'te Dnipro'dan transfer edilen 29 yaşındaki oyuncu geçen sezon 12 lig maçında görev almış ve 2 asistlik katkı vermişti. Strinic'in Napoli olan sözleşmesi 2019'da sona eriyor.

Öte yandan sağ bek transferinde de mutlu sona ulaştı. Sevilla ve Mariano ile her konuda anlaşan sarı kırmızılı ekip yakın zamanda resmi olarak bu transferi açıklayacak. 

(YASAL UYARI: BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.)

Senin için hazırladığımız haberler