Galatasaray Nef - Legia Varşova Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

11.10.2022 - 10:10 | Son Güncellenme: 11.10.2022 - 10:22

Galatasaray Nef, Basketbol Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndaki ikinci maçına Legia Warzsawa karşısında çıkıyor. Maç hangi kanalda, ne zaman ve maç linki gibi detaylar...

Galatasaray Nef - Legia Varşova Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray Nef, C Grubu'nda  Legia Varşova'yı kendi sahasında konuk ediyor. Zorlu karşılaşma ne zaman ve hangi kanalda gibi meraklar artmaya başladı. Maç hangi kanalda ve maç linki gibi detaylar haberimizde...

Galatasaray NEF - Legia Varşova maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray Nef, FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında salı günü Polonya'nın Legia Varşova takımını konuk edecek. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Mücadele Tivibu Spor 2’den canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray NEF ilk maçta galibiyet aldı

Oostende’yi 92-78’lik farklı skorla yenerek grubuna galibiyetle başladı.  Dee Bost 23 sayı ve 3 asistlik performansıyla skor lideri oldu. Sadık Kabaca 15 sayı ve 5 ribauntluk benç katkısıyla öne çıktı. 

Legia Warzsawa ise ilk maçında Hapoel Atsmon Holon’a evinde 84-81 mağlup oldu. Polonya temsilcisinde 21 sayı kaydeden Devyn Marble, 17 sayı ile oynayan Travis Leslie ve rakip potaya 15 sayı bırakan Ray Mc Callum dikkat çekti. 

Senin için hazırladığımız haberler