Galatasaray-Nicola Zalewski transferinde şok gelişme!

12.09.2024 - 15:50 | Son Güncellenme: 12.09.2024 - 15:59

Son dakika transfer haberleri. İtalya Ligi takımlarından AS Roma'da forma giyen ve Galatasaray ile transfer görüşmelerini sürdüren Nicola Zalewski kararını verdi.

Galatasaray-Nicola Zalewski transferinde şok gelişme!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, İtalya Serie A'da AS Roma forması giyen Nicola Zalewski için kulübüne teklif yapmıştı.

8+3 milyon Euro

Polonyalı futbolcunun transferini bitirmek için İtalya'ya giden sarı-kırmızılı takımın yöneticileri, 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Roma kulübüne 8 milyon Euro artı 3 milyon Euro bonustan oluşan bir paket teklifi yaptığı belirtildi.

4 yıllık sözleşme, 2.5 milyon Euro maaş

Galatasaray'ın, Nicola Zalewski'ye ise 4 yıllık sözleşme ve senelik 2.5 milyon Euro maaş teklifinde bulunduğu ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Duyurdular! Galatasaray'ın Zalewski alternatifi yine İtalya'dan...
Habere Git

Teklifi reddetti

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre Polonyalı yıldızın Roma'da kalmak istediği ve Galatasaray'ın teklifini reddettiği belirtildi.

Roma'nın, sarı-kırmızılı takım ile anlaşmaya vardığı ancak 22 yaşındaki yıldız futbolcunun bu yüksek teklife rağmen Daniele De Rossi ile çalışmaya devam etmek istediği kaydedildi.

Bu sezon 3 maça çıktı

Polonya Milli Takımı'nda da forma giyen Zalewski, bu sezon Serie A'da 3 maçta toplam 145 dakika süre aldı.

İlgini Çekebilir
Hatayspor'dan Daniil Utkin transferinde büyük skandal! 4 gün sonra gönderdiler...
Habere Git

Hem sol bek hem de sol kanat olarak oynayabilme özelliklerine sahip olan Zalewski, geçen sezon ise ligde 22 maçta oynamış ve bu karşılaşmaların onuna ilk on birde başlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler