Galatasaray Odeabank'ta son durum!

30.05.2017 - 19:23 | Son Güncellenme: 30.05.2017 - 19:23

Galatasaray Odeabank'ta son durum!

Galatasaray Odeabank, bu sezon 3 kulvarda başarısız olurken, takımın akıbetide tam anlamıyla netleşmiş değil. Fakat perde arkasından sızan duyumlar var, bunları sizler için aktarıyoruz.

Galatasaray Odeabank, bütçe olarak önümüzdeki sezon 4-5 milyon avro bandında olacak. Abdi İpekçi'nin yıkılacak olmasından kaynaklı olarak maçlarını Sinan Erdem Spor salonunda oynayacaklar.

Yeni salon projesi ise kısa bir süre içinde başlayacak, sponsorla anlaşma aşamasına gelinmiş durumda. Haziran ayı içerisinde temel atılması bekleniyor.

Ayrıca gelecek sezon Galatasaray Odeabank ULEB Eurocup'ta mücadele edecek.

Dursun Özbek, yeni sezonda da Ergin Ataman ile devam etmek istiyor, eğer koç 400 bin dolar kontrat ve 4 milyon avroluk şube bütçesini kabul ederse kendisiyle devam edilecek.

Sinan Güler'in takımda kalması zor gözüküyor, zira kendisinden çok ciddi indirim yapılması istenecek. Eğer Anadolu Efes ile anlaşamazsa Sinan Güler takımda kalabilir.

Göksenin Köksal, takımda kalan isimler arasında. Çok büyük bir kontratının olmaması, yerli olması ve savunma özellikleri onun takımda kalmasını sağlayabilir.

Genç forvet Ege Arar gelecek sezon Galatasaray Odeabank forması giymeye devam edecek.

Emir Preldzic, büyük umutlarla transfer edildi ama kötü yaşantısı nedeniyle bekleneni veremedi. 1+1 opsiyonlu bir kontratı var fakat Galatasaray onunla yolları ayırmak istiyor.

Ergin Ataman kalırsa Micov ile devam edecek, kaderi Ergin Ataman'a bağlı.

Blake Schilb bu sezon bekleneni veremedi, Ergin Ataman sezon ortasında onu kadro dışıda bırakmıştı. Gelecek sezon takımda düşünülmüyor.

Alex Tyus'da bir kaç maç dışında bekleneni veremedi, yeni sezonda gönderilmesi beklenen isimler arasında.

Austin Daye, yine hayal kırıklığı yaratan isimler arasında yer aldı. Yeni sezonda kadroda olması beklenmiyor.

Jon Diebler'da, Karşıyaka'da ki günlerinden uzak bir performans ortaya koydu. Bir çok maçta tribüne gönderildi ve yeni sezonda forma giymesi beklenmiyor.

McCollum ile Ergin Ataman devam etmek istiyor fakat istediği ücret çok yüksek. Eğer indirime giderse ve takımın başında Ergin Ataman kalırsa E.McCollum'un da devam etme ihtimali var.

Tibor Pleiss, uzunlar arasında en istikrarlı isim olmayı başardı, Ergin Ataman yine bu oyuncu ile de devam etmek istiyor. 

Bruno Ftipaldo, Orhan Hacıyeva ve Can Korkmaz da gelecek sezon takımda düşünülmüyor.

Ajansspor özel haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Eyüp Yıldız

Senin için hazırladığımız haberler