Galatasaray, Kayserispor'dan Onur Bulut'u transfer edecek mi? Menajeri açıkladı

Akın Ungan
30.06.2022 - 19:25 | Son Güncellenme: 30.06.2022 - 19:35

Galatasaray, Kayserispor'dan Onur Bulut'u transfer edecek mi? Oyuncunun menajeri eski futbolcu Elyasa Süme konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar.

Galatasaray, Kayserispor'dan Onur Bulut'u transfer edecek mi? Menajeri açıkladı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Galatasaray, Kayserispor'un gurbetçi futbolcusu Onur Bulut'u gündemine aldı. Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan eski futbolcu Elyasa Süme, menajerliğini üstlendiği 28 yaşındaki sağ bekin Sarı-Kırmızılılar'a transferi hakkında açıklama yaptı.

"Onur için katılmadığım bazı yorumlar yapılıyor"

Elyasa Süme, canlı yayında şunları söyledi: "Kayserispor'un transfer yasağı var. Onur'un da 1 yıl daha sözleşmesi var. İyi bir sezon geçirdi. Her zaman üstüne koyarak devam etmek istiyor. Katılmadığım bazı yorumlar var Onur için yapılan. Yaşı 27 ve büyük takımlar için bu zamana kadar neredeydi diye..."

Sözlerine devam eden Süme, "Ben eski futbolcu olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Onur futbolunun en olgun aşamasında. Sağ bek, sol bek, orta saha, sağ ön, hepsinde rahatlıkla oynuyor. Tam bir takım oyuncusu. Nerede görev verilirse orada oynadı. Takım adına çok faydalı oldu; ama sürekli farklı mevkiilerde oynatılıyor olması nedeniyle hak ettiği ölçüde ön plan çıkamadı." dedi.

"Galatasaray'la ilgili bir temas oldu"

Onur Bulut'un transferi hakkında konuşan Süme, "Ali Naibi'nin transferinde çok katkısı oldu. Kayserispor'da kendini buldu. Galatasaray'la ilgili bir temas oldu. Bana ilgilendiklerini söylediler. Fakat bunun dışında şu ana kadar bir şey olmadı. Bir ilgi var. Biz açığız. Kulüpler düzeyindeki görüşme nasıl ilerliyor, bunu bilmiyorum. Süreci takip ederek, sonuca gideriz." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da ayrılık! Eyüpspor'a imza attı
Habere Git

Galatasaray'ın yeni Teknik Direktörü Okan Buruk hakkında konuşan eski futbolcu, "Okan Buruk benim Gaziantep'ten teknik direktörüm. Kendisini yeni dönemle ilgili başarılar dilemek için aradım. Kayserispor'un kararına bağlı. Olmazsa hayal kırıklığı olmaz. Ama Onur'un hedefleri var" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler