Galatasaray orta saha transfer listesine dünya yıldızlarını ekledi! Dev liste...

Ali Bozkurt
17.06.2024 - 11:48 | Son Güncellenme: 17.06.2024 - 11:54

Gelecek sezon için orta sahaya mutlak transfer yapmak isteyen son şampiyon Galatasaray, dev transfer listesi hazırladı. İşte o gündeme gelen isimler...

Galatasaray orta saha transfer listesine dünya yıldızlarını ekledi! Dev liste...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Lucas Torreira'nın yanına iyi bir 8 numara transfer etmek isterken, 3 önemli ismi gözüne kestirdi. Yıldız isimlerden birini transfer etmek isteyen Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. İşte gündeme gelen o isimler...

Leon Goretzka gündemde

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Sarı-kırmızılılar, Bayern Münih yetkilileriyle Leon Goretzka'nın bonservisi için masaya oturacak.


Alman devinin satış listesine koyduğu 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun çok fazla talibi var ve Galatasaray cephesi bu konuda vakit kaybetmek istemiyor.

Galatasaray'a sıcak baktı

Goretzka'nın menajerler vasıtasıyla yeşil ışık yakmasının ardından, Bayern'in bonservis şartlarını öğrenmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, transfer bütçesini de bu talebe göre ayarlayacak.

Youssouf Fofana listede

Goretzka görüşmesi olumlu da olsa, olumsuz da olsa Galatasaray'ın bir sonraki adresi Fransa olacak. Cimbom'un potansiyeli açısından daha yararlı bir transfer gözüyle baktığı Youssouf Fofana için Monaco ile bir görüşme daha yapılacak. Galatasaray Yönetimi, geçen yaz ve kış dönemlerinde yaptığı girişimlerden bir sonuç alamamıştı. Piyasa değeri oldukça yüksek olan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için bonservis pazarlıkları, bu yeni yapılacak görüşmeyle birlikte başlayacak.

Wilfred Ndidi de alternatif oldu

Wilfred Ndidi ise bir başka alternatif olarak değerlendiriliyor. Leicester City ile sözleşmesi biten 27 yaşındaki Nijeryalıyla üç yıllık sözleşme düşünülüyor.

Emre Can listede

Okan Buruk'un Borussia Dortmund’un Türk asıllı Alman yıldızı Emre Can’ın transferini çok istediği öğrenildi. Tecrübeli hocanın stoper ve orta sahada forma giyebilmesi dolayısıyla yıldız isme sıcak baktığı ve transfer edilmesi halinde takıma fayda sağlayacağını yönetime ilettiği bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler