Galatasaray orta sahaya kimi alacak? İşte adaylar...

12.08.2020 - 13:37 | Son Güncellenme: 12.08.2020 - 13:49

Son dakika Galatasaray haberleri... Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da orta saha transferi sıkıntısı sürüyor. Henüz oraya bir takviye gerçekleştiremeyen sarı-kırmızılılar adaylarını belirledi. Peki Galatasaray orta sahaya hangi futbolcuyu transfer edecek. Bernard Mensah ve Mehmet Ekici'nin Galatasaray'a transferinde son durum ne? İşte tüm detaylar...

Galatasaray orta sahaya kimi alacak? İşte adaylar...

Burhan CAN TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına start verdi fakat takımın orta saha bölgesinde büyük boşluk var. Merkeze aday ise çok.

Belirsizlik sürüyor

Galatasaray geçen sezon merkez orta sahaya kiralık futbolcularla takviye yapmıştı. Bir yıllık geçici transferler arasında olan Lemina, Seri ve Nzonzi artık sarı-kırmızılı takımda değil. Lemina gelecek sezon için takımda düşünülmüyor, Seri ise her ne kadar Galatasaray’da yeniden oynamak istese de yeniden kiralanması konusunda net bir yol kat edilemedi.

Mensah için sıcak para

Galatasaray’ın orta sahaya düşündüğü oyuncular arasında liste başı olan isim Bernard Mensah. 25 yaşındaki futbolcudan para kazanmak isteyen Kayserispor, Ganalı futbolcuyu elinden çıkarmaya hazır. Sarı-kırmızılılar ilk etapta 1.3 milyon euro ödemek üzere uzun vadeli bir ödeme planı yapsa da henüz sıcak para konusunda rahat hareket alanı sağlayamadı. Maicon’dan kazanılan para rahat harcamak için yeterli olmadı. Sıcak para ayarlandığı anda Mensah için hamle yapılacak.

Ekici düşündürüyor

Fenerbahçe’nin gelecek sezon kadroda düşünmediği Mehmet Ekici’nin oyun profiline Galatasaray teknik heyeti sıcak bakıyor. Sarı-kırmızılılar futbolcu tarafıyla sıcak temasta ancak bu transferde tek düşündüren Mehmet Ekici’nin sık sakatlık yaşayan bir futbolcu olması. Sağlık heyetiyle Mehmet konusunda değerlendirme yapılmaya devam ediliyor.

Moder çok iyi olur ama...

Polonya’nın Lech Poznan takımının genç futbolcusu Jakub Moder de Galatasaray’ın takip ettiği futbolcular arasında. Geçen sezon takımın gözde isimlerinden biri olan 21 yaşındaki futbolcunun Avrupa’da da piyasası oluştu. Özellikle Bundesliga temsilcilerinin radarında olan Moder’in bonservisinin alınması pek kolay gözükmüyor. Öte yandan Süper Lig’den Gençlerbirliği forması giyen Berat Özdemir’e ilgi de devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler