Gaziantep FK Maçı Öncesi Galatasaray takım otobüsüne Taş ve Sopalarla saldırı

02.09.2023 - 20:04 | Son Güncellenme: 02.09.2023 - 20:44

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında bu akşam deplasmanda Gaziantep FK ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray'a Gaziantep'te, takım otobüsüne taş ve sopalarla saldırı gerçekleşti.

Gaziantep FK Maçı Öncesi Galatasaray takım otobüsüne Taş ve Sopalarla saldırı

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Gaziantep FK bu akşam evinde Galatasaray'ı konuk edecek. Çıktığı son 14 resmi maçında mağlubiyet yaşamayan Galatasaray, bugünde kazanıp yoluna devam etmek istiyor. 

GS TV'nin haberine göre karşılaşma öncesi Galatasaray teknik ekibini taşıyan otobüs Gaziantep'te taşlı saldırıya uğradı. 

Taş atıldı

Saat 21.45'te başlayacak maç için otelden ayrılıp takım otobüsüyle Kalyon Stadı'na doğru hareket eden Galatasaray'a yolda taşlı saldırı oldu. GS TV'nin geçtiği habere göre takım otobüsüne isabet eden taşlar içerde panik meydana getirdi. Sarı kırmızılı ekipteki oyuncuların olduğu otobüste ise bir sorun olmadığı bildirildi.

GS TV spikerinden sert sözler

Yaşanan olay sonrası yaralanan kişilerin olmadığı bilgisine ulaşıldı. Konuyla ilgili

GS TV Spikeri Ebru Gürsoy ise "Galatasaray’ı taşla sopayla durduramazsınız, Galatasaray kafilesine yapılan bu saldırıyı yapanlar ve yaptıranlara seslenelim; Galatasaray kor bir alevdir üfleyerek söndürmeye gücünüz cürümünüz cibilliyetiniz yetmez!" paylaşımını yaptı.

İlgini Çekebilir
CANLI| Gaziantep FK- Galatasaray
Habere Git

Gaziantep FK - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

2 Eylül Cumartesi günü saat 21.45'te başlayacak olan mücadele Gaziantep'te Kalyon Stadyumu'nda oynanacak ve BeIN Sports 1'den canlı izlenebilecek.

Galatasaray, Gaziantep'teki maçlarda da üstün

Galatasaray, rakibiyle deplasmanda yaptığı maçlarda da üstünlük kurdu.

Gaziantep'te 3 Süper Lig maçına çıkan sarı-kırmızılı ekip, 2 galibiyet, 1 mağlubiyet yaşadı. Galatasaray, bir maçı da hükmen kazandı.

Galatasaray, söz konusu mücadelelerde 3'ü hükmenden olmak üzere 8 gol atarken kalesinde 4 gole engel olamadı.

Senin için hazırladığımız haberler