Fenerbahçe Ve Galatasaray, PSG'den Leandro Paredes'i Transfer Etmek İstiyor

Ali Bozkurt
23.05.2023 - 10:37 | Son Güncellenme: 23.05.2023 - 10:48

PSG'den kiralık olarak Juventus'a transfer olan Leandro Paredes için önce Galatasaray transfer görüşmesi yaparken şimdi ise Fenerbahçe devreye girdi. Detaylar...

Fenerbahçe Ve Galatasaray, PSG'den Leandro Paredes'i Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray ile Fenerbahçe bir transfer çalışmasında da karşı karşıyaya geliyor. Galatasaray'ın PSG'den kadrosuna katmak istediği Leandro Paredes için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği iddia edildi. İşte detaylar...

Juventus yolları ayıracak

Sezon başında PSG'den İtalyan ekibi Juventus'a transfer olan Arjantinli yıldız oyuncu Leandro Paredes için gelecek sezon planları değişiyor. İtalyan devi, başarılı orta saha oyuncusuyla yeni sezonda devam etmeyeceği iddia edildi.

Galatasaray teklif sundu

Juventus'un gelecek sezon planlarında yer almayan Leandro Paredes'in PSG ile yola devam etmesi de zor görünüyor. Bunu fırsat bilen Galatasaray ise 28 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için teklif sunduğu iddia edildi. A Spor'da yer alan habere göre Cimbom, en ciddi teklif sunan taraf oldu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin istediği yıldıza İngiliz devi talip oldu!
Habere Git

Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe devreye girdi

Galatasaray'ın transfer çalışmasında ilerleme yaşarken Fenerbahçe, verilecek maaşı teklif edince görüşmeler hızlandı. Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre, Fenerbahçe'nin transfer için devreye girdiği ve 3-4 milyon Euro seviylerinde bir bonsevis ücretine transferi bitirmeyi planladığı öne sürüldü.

Türkiye'ye sıcak bakıyor

İtalya Serie A ekibi Juventus'ta krialık olarak forma giyen Paredes'in gelecek sezon planmasında Türkiye'nin de yer alacağı iddia edildi.Yıldız oyuncu iyi bir senelik ücrete Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı aktarıldı.

PSG'den ayrılacak

Juventus'a kiralık olarak transfer olan Leandro Paredes'in Fransız ekibiyle gelecek sezon yola devam etmesi zor görünüyor. PSG, 2024 yılında sözleşmesi sona erecek olan Arjantinli oyuncunun ayrılmasına izin vereceği de aktarıldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Juventus'tan yılın transferini yapacak!
Habere Git

Leandro Paredes'in istatistikleri

Leandro Paredes bu sezon 36 maçta forma giyerken, bu karşılaşmalarda 1 gol, 2 de asist yaptı. Güncel piyasa değeri ise 12 milyon Euro olarak belirlenen Arjantinli yıldız, kariyerinde; Zenit, Empoli, Roma, Boca Juniors ve Chievo Verona gibi ekiplerde de ter döktü. 

Senin için hazırladığımız haberler