Transfer | Galatasaray, Paris Saint Germain ile Masada! İşte Icardi Teklifi

Akın Ungan
02.06.2023 - 12:40 | Son Güncellenme: 02.06.2023 - 12:54

Galatasaray, Paris Saint Germain'den kiraladığı Mauro Icardi'nin bonservisini almak için Paris Saint Germain ile görüşmelere başladı. İşte masadaki teklif...

Transfer | Galatasaray, Paris Saint Germain ile Masada! İşte Icardi Teklifi

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, gelecek sezonun hazırlıklarına başladı. Sezon başında kadrosuna kattığı yıldızları korumak isteyen Sarı-Kırmızılılar, harekete geçti.

Icardi, şampiyonluğun mimarlarından

Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluğunu kutlayan Galatasaray'da Mauro Icardi, mutlu sonun mimarları arasında yer aldı. 23 lig maçında 21 gol atan Arjantinli yıldız, şampiyonluğa katkısıyla dikkat çekti.

Galatasaray, Icardi'nin bonservisi için görüşmelere başladı

Hürriyet'te yer alan habere göre Dursun Özbek yönetimi, sezon başında Paris Saint Germain'den kiraladığı Mauro Icardi'nin bonservisini almak için düğmeya bastı. Galatasaray, Ligue 1 devi ile transfer görüşmelerina başladı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray yönetiminin Icardi planı!
Habere Git

PSG 10 milyon Euro istedi

PSG, dünyaca ünlü golcü futbolcunun bonservisini belirledi. Fransızlar, Mauro Icardi için Galatasaray'dan 10 milyon Euro istedi.

Galatasaray 8 milyon Euro verdi

Galatasaray ise Paris Saint Germain'e karşı bir teklifte bulundu. Sarı-Kırmızılı cephe, Mauro Icardi için 8 milyon Euro önerdi. Tarafların ortak noktada buluşabileceği kaydedildi.

Cimbom'un şansı yüzde 50

Haberde, Galatasaray'ın Icardi transferindeki şansının, Arjantinli'nin gösterdiği performans ile diğer Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekmesinden dolayı yüzde 50'ye gerilediği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Wanda'dan Galatasaray'a Icardi için ayrılık sinyali!
Habere Git

Wanda Nara ayrılık sinyali verdi

Icardi'nin hayat arkadaşı ve menajeri Wanda Nara, geçtiğimiz gün şampiyonluk kutlamalarından yayınladığı paylaşımda ayrılık sinyali vermişti.

"Galatasaray'ı unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız"

Wanda'nın yazdığı yazıda, "İstanbul'a tek başıma geldiğim ve tek amacım Mauro'yu ikna etmek için Paris'teki evimize döndüğüm o günü çok iyi hatırlıyorum. Bugün sizinle kutluyoruz, hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız" ifadeleri veda mesajı olarak yorumlandı.

Senin için hazırladığımız haberler