Galatasaray Emin Bayram'ın Sözleşmesini Uzattı | Transfer Haberleri

Orhan Gülek
16.01.2023 - 16:11 | Son Güncellenme: 16.01.2023 - 17:45

Transfer haberleri... Süper Lig 'in ilk yarısını lider bitiren Galatasaray'da stoper oyuncusu Emin Bayram'ın sözleşmesi 2026 yılına kadar uzattıldı. İşte detaylar

Galatasaray Emin Bayram'ın Sözleşmesini Uzattı | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve yıldız isimlerle kadrosunu güçlendiren Galatasaray, altyapısından yetişen genç stoperi Emin Bayram'ın sözleşmesini 2026 yılına kadar uzattığını açıkladı.

Resmi açıklama geldi

Galatasaray Kulübü'nde yapılan açıklamada, "Akademimizde yetişen futbolcumuz Emin Bayram’ın 2024-2025 sezonu sonuna kadar geçerli olan profesyonel sözleşmesi tadil edilerek 2025-2026 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Dursun Özbek: "Emin’in büyük katkısı olacak"

Galatasaray altyapısından yetişen Emin Bayram, 2020-2021 ve 2021-2022 sezonlarında Boluspor'a kiralanmıştı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Emin Bayram imza töreninin ardından GS TV’ye açıklamalarda bulundu.

Emin’in gelecek yıllarda Galatasaray’ın geleceğini yazacak isimlerden biri olacağını belirten Başkan Özbek, “Emin’i epeyden beri izliyorum. Dolayısıyla son derece başarılı. Galatasaray’ın önümüzdeki yıllarda geleceğini yazacak arkadaşlardan bir tanesi. Kendisi hem fizik açısından hem de oynadığı mevkii açısından Galatasaray’a son derece faydalı olmaya devam ediyor. Emin’e hem ben hem hocası hem de tüm yönetici arkadaşlarımız güveniyor. Özellikle bu sene de Emin’in büyük katkısı olacak. Kendisine bundan sonraki Galatasaray hayatında başarılar diliyorum. Galatasaray’ın çimentosu Emin’ler. Onun için Galatasaray sevdası Emin’de de bitmesin. Galatasaray’da yolu açık olsun. İnşallah Allah sakatlık vermesin. Bundan sonra hem Galatasaray’a hem milli takıma hem Türk futboluna büyük katkı verecek bir arkadaşımız. Kendisi bir pırlantadır. Bunun kıymetini de bilsin. Kendisini geliştirmek için de elinden geleni yapsın. Kendisine bir abi tavsiyesi veriyorum ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray rest çekti, Toulouse toplantı kararı aldı!
Habere Git

Emin Bayram'ın performansı

Stoper mevkisinde oynayan 19 yaşındaki futbolcu Emin Bayram bu sezon 6 Süper Lig ve 3 Türkiye Kupası maçı olmak üzere 559 dakika süre aldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Emin Bayram'a forma şansı

Süper Lig'de zirvenin tek hakimi olan Aslan, yarın 20.30'da Alanyaspor ile  Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda kozlarını paylaşacak. Teknik direktör Okan Buruk'un ise kadroda önemli değişiklikler yapması bekleniyor. Kanatlarda ise Kerem ve Barış Alper dinlendirilip, Rashica ile Yunus Akgün'e şans verilecek.Savunmada ise Emin Bayram'ın görev alması bekleniyor.

Alanyaspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu mücadelesinde yarın Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. Kırbıyık Holding Stadı'nda yapılacak maç, saat 20.30'da başlayacak. Müsabaka, A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası yolculuğu

Geçen sezon Süper Lig'i 13. bitirdiği için kupaya 3. turdan başlayan Galatasaray, ilk olarak TFF 2. Lig ekibi GMG Kastamonuspor ile karşılaştı. Rakibini 7-0'lık skorla eleyen sarı-kırmızılılar, 4. turda ise TFF 3. Lig temsilcisi Yeşilyurt DÇ Ofspor'u 2-1'le geçti.

Beşinci turda Spor Toto 1. Lig takımı Ankara Keçiörengücü ile eşleşen sarı-kırmızılılar, karşılaşmayı 1-0 kazanarak son 16 turuna yükseldi. Galatasaray ile Alanyaspor arasında Süper Lig'de yapılan maç, 2-2 beraberlikle sonuçlanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler