Galatasaray'dan büyük adım, transfer için ültimatom!

25.01.2021 - 00:58 | Son Güncellenme: 25.01.2021 - 01:28

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray, kadrosuna katmak istediği 23 yaşındaki forvet oyuncusu Mostafa Mohamed için teklifini Zamalek'e iletti. Cimbom, Mısır ekibinden pazartesiye kadar yanıt bekliyor. Peki Galatasaray Mostafa Mohamed için ne kadar bonservis önerdi, teklifi ne? İşte Galatasaray - Mostafa Mohamed transferinden son gelişmeler...

Galatasaray'dan büyük adım, transfer için ültimatom!

Özgür SANCAR - AJANSSPOR

Galatasaray, Mostafa Mohamed transferi için büyük bir adım attı!

Diagne’den beklediği verimi alamayan ve Falcao’dan sakatlığı sebebiyle yararlanamayan Galatasaray’da forvet transferi için en büyük aday Mostafa Mohamed olmuştu. Teknik direktör Fatih Terim de ligin 18. haftasında oynanan Gençlerbirliği maçının ardından Mostafa Mohamed'in transfer edilmesini istediğini söylemişti.
 

 

Zamalek'e son teklif

Ajansspor’un elde ettiği bilgiye göre; sarı-kırmızılılar, cuma günü saat 15.00’da Mostafa Mohamed için Zamalek'e son teklifini gönderdi.

İşte Galatasaray’ın Mostafa Mohamed teklifi

Galatasaray, daha önce 5 milyon Euro peşin ödeme isteyen Mısır ekibine, 1 milyon Euro kiralama bedeli ve sezon sonu 5 milyon Euro ödemeyi vadetti.

Zamalek'in istediği fiyattan 1 milyon Euro fazlasını veren Galatasaray'ın bu teklifinin Mısır kulübü tarafından kabul edilmesi bekleniyor. Öte yandan Galatasaray, Zamalek’e yapılan bu teklifte 23 yaşındaki oyuncunun bir sonraki satışından da yüzde 20 pay vermeyi de önerdi.

Pazartesiye kadar süre

Sarı-kırmızılı takım, Zamalek'e, 'Cevabınızı en geç pazartesi günü (Bugün) verin yoksa biz başka oyuncular için görüşmeye başlayacağız' diyerek ültimatom verdi.
 

 

'Mostafa Mohamed Galatasaray'ı istiyor'

Mısır'ın Zamalek kulübüyle iyi ilişkileri olan menajer Mesrun İzzet, daha önce Radyospor'a yaptığı açıklamalarda, "Oyuncuyu pek çok Avrupa kulübü takip ediyor. Ama ben Zamalek kulübüyle iş yaptığım için şunu net biliyorum; Mostafa Mohamed, Galatasaray'a gitmek istiyor. Yazın konuştuğumda oyuncu net biçimde Galatasaray'a gitmek istediğini söyledi" ifadelerini kullandı.

23 yaşındaki golcü futbolcunun Türkiye'de oynamak istediği söyleyen İzzet, "Galatasaray, kiralık transfer konusunda Zamalek'i ikna ederse, Mostafa Mohamed hemen gelir; çünkü en son konuştuğumda Türkiye'ye Fransa'dan daha sıcak bakıyordu. Türkiye'de oynamak istiyor. Bence Galatasaray bu transferi bitirebilir" dedi.
 

Mostafa Mohamed kimdir?

28 Kasım 1997 doğumlu Mostafa Mohamed, 1 metre 85 santimetre boyunda. Sağ ayağını kullanıyor. Zamalek altyapısından yetişen 23 yaşındaki futbolcu santrfor bölgesinde oynuyor.

Golcü futbolcunun kulübü ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek.

Mostafa Mohamed, 2016 ile 2019 yılları arasında El Dakhlia, Tanta SC ve Gaish takımlarına kiralandı.

23 yaşındaki futbolcu kulüp kariyerinde 122 maça çıkarken 41 gol atıp 10 da asist yaptı.
 

Senin için hazırladığımız haberler