Galatasaray rotayı o yıldıza çevirdi!

22.01.2019 - 23:08 | Son Güncellenme: 23.01.2019 - 02:08

Galatasaray rotayı o yıldıza çevirdi!

Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray'da forvet arayışları devam ediyor. Sarı kırmızılıların hedefindeki isim ise yeniden Hoffenheim forması giyen Adam Szalai.

Ajansspor'un edindiği bilgiye göre Fussballtransfers sitesinde yer alan habere göre Galatasaray, Hoffenheim forması giyen Macar forvet Adam Szalai'i transfer etmek istiyor. 

Galatasaray'ın bu transferi bitirmek için çok çabaladığı ancak oyuncunun Hoffenheim'dan ayrılmaya sıcak bakmadığı belirtildi.

Galatasaray 31 yaşındaki forvet için daha önce 3 milyon Euro teklifte bulunmuş ancak oyuncu bu teklifi reddetmişti.

Adam Szalai'nin Hoffenheim ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Tecrübeli forvet bu sezon forma giydiği 23 karşılaşmada 4 gol, 2 asist ile oynadı.

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Pato'nun transferinde de flaş gelişme yaşandı. Brezilyalı yıldızın menajerinden açıklama geldi.İşte detaylar...

Pato'nun menajeri açıkladı! Galatasaray...

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Sarı-kırmızılıların Çin ekibi Tianjin'de forma giyen Brezilyalı golcü Alexandre Pato ile Spartak Moskova'da oynana Adriano ile ilgilendiği öne sürülmüştü.
Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda harekete geçen yönetimin Pato ve Adriano konusunda girişimde bulunduğu belirtildi.
Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan iki Brezilyalı forvet Pato ve Adriano'nun menajeri Gilmar Velos'tan flaş açıklama geldi.

Radyospor'da Özgür Sancar'a konuşan Velos, Pato ile ilgili olarak, "Pato ile ilgili hassas bir süreçteyiz. Yorum yapmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Rusya'da Spartak Moskova forması giyen Luiz Adriano da Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu öne sürülen isimlerden biriydi. Velos, Adriano ile ilgili ise şunları söyledi;
Adriano ile ilgili transfer sürecinin olumlu ilerlediğini söyleyemem.
Görünen o ki Adriano, Spartak Moskova'da devam edecek. Şu an için farklı bir gelişme beklemiyorum.

Hatırlanacağı gibi Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, forvet transferinin mutlaka gerçekleştirilmesi gerektiğinin altını çizmişti.

23 MAÇTA 15 GOL 3 ASİST

Pato, bu sezon Çin Ligi'nde 23 maçta toplam 1979 dakika süre aldı. Pato, 15 kez rakip ağları sarsarken 3 kez de takım arkadaşlarına asist yaptı.

Kariyerine Internacional'de başlayan Pato, İtalyan ekibi Milan'a transfer olarak kariyerinde önemli bir adım attı.
Brezilyalı golcü, Milan sonrası ise Corinthians ve Sao Paolo'da oynadı. Ardından ise La Liga ekibi Villarreal'e giderek yeni bir sayfa açtı.
Pato'nun kariyerine artık Avrupa'dan bir takıma gitmek istediği ve Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı ifade edilmişti.
31 yaşındaki Luiz Adriano, bu sezon formasını giydiği Spartak Moskova'da 15 maçta 795 dakika süre aldı.
Brezilyalı forvet oyuncusu, 4 gol atarken 3 kez de asist yaptı. 9 maçta ilk 11'de oynadı ve 4 kez oyunda alındı.
Uzun yıllar Shakhtar Donetsk'te oynayan Luiz Adriano, daha sonra Milan'a transfer oldu. Luiz Adriano, şu sıralarda kariyerine Rus ekibi Spartak Moskova'da devam ediyor.
Senin için hazırladığımız haberler