Galatasaray, Sacha Boey’in yerini yine Rennes’ten dolduruyor

Arif Can Yıldız
28.06.2024 - 23:07 | Son Güncellenme: 28.06.2024 - 23:11

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray sağ bek arayışlarına hız verdi. Sarı-Kırmızılar daha önce Sacha Boey’i transfer ettiği Rennes’ten bu sefer Guele Doue’yi listesine aldı.

Galatasaray, Sacha Boey’in yerini yine Rennes’ten dolduruyor

AJANSSPOR HABER

Son iki yılı Süper Lig şampiyonu olarak tamamlayan Galatasaray, yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor. Kadro iskeletini bozmadan nokta atışı transferler yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar aradığı sağ beki yine Ligue 1 ekibi Rennes’te buldu.

Guele radarda

Ajans 1905’in haberine göre Galatasaray, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes’te forma giyen Guela Doue’yi listeye aldı.

Görüşmeler olumlu

Haberin devamında ise İstanbul temsilcisinin Fildişi Sahilli oyuncu için yaptığı transfer görüşmelerinin olumlu yönde olduğu kaydedilirken anlaşmanın da yakın gözüktüğü ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın orta sahada A ve B planı netleşti
Habere Git

Sözleşmesi devam ediyor

21 yaşındaki futbolcunun altyapısından çıktığı Ligu 1 ekibi ile olan sözleşmesi 2025 yılının Haziran ayında son bulacak.

Geçen sezon performansı

Geride bıraktığımız sezon Rennes forması altında 33 maça çıkan genç sağ bek 2 asist yaptı. Guela, iki kez de takımının PAF takımının formasını giydi.

Rennes’e yakın takip

5.65 milyon Euro’ya alıp 30 milyon Euro’ya sattığı Sacha Boey’yi Rennes’ten transfer eden Galatasaray, Fransız ekibine yakın takip uyguluyor. Süper Lig temsilcisinin, Guele’nin yanı sıra sağ bek pozisyonu için ilgilendiği diğer isim olan Lorenz Assignon’da  Kırmızı-Siyahlı ekibin çatısı altında bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler