Galatasaray sakatlıkların durumu yarın belli olacak

01.11.2020 - 14:28 | Son Güncellenme: 01.11.2020 - 14:34

Galatasaray ligin 7. haftasında Ankaragücü'nü 1-0 geçerken Marcao, Saracchi ve Emre Taşdemir sakatlık yaşamıştı. Peki Galatasaray'da sakatlık yaşayan futbolcuların sağlık durumu ne? Sarı kırmızılı takım, ligin 8. haftasında Sivasspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Cimbom dünkü karşılaşmada sakatlığı olan futbolcuların günü tedavi ile geçirdiğini duyurdu. İşte Galatasaray'ın sağlık raporu...

Galatasaray, Ankaragücü maçında sakatlanarak oyundan çıkan Marcao ve Saracchi'nin günü tedavi ile geçirdiğini açıkladı.

Sarı kırmızılı takımdan yapılan açıklamada, "Ankaragücü maçında sol üst ön adale grubunda ağrı hisseden Marcao Teixeira ve girdiği bir ikili mücadele sırasında sol kasık adalesinde ağrı hisseden Marcelo Saracchi’nin tedavilerine başlandı.

Karşılaşmada ayak bileğine aldığı darbe sonrası bu bölgede ağrısı oluşan Emre Taşdemir, günü tedavi ile geçirdi. Üç oyuncumuzun da ileri tetkikleri yarın gerçekleştirilecek" ifadelerine yer verildi.

Sivasspor maçı hazırlıkları başladı

Öte yandan Galatasaray, ligin 8. haftasında oynanacak Sivasspor maçının hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanda dün akşam oynanan lig maçında tam süre alan oyuncular günü yenilenme çalışmasıyla tamamladı.

Daha sonra pas oyunları oynandı.

Antrenmanın ana bölümünde dayanıklılığa yönelik dar alan oyunları oynandı. Son bölümde interval koşular gerçekleştirildi.

Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Senin için hazırladığımız haberler