Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ni resmen duyurdu

05.06.2020 - 20:52 | Son Güncellenme: 05.06.2020 - 20:52

Galatasaray, 2020/2021 sezonundan itibaren FIBA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğini duyurdu.

Sarı kırmızılı takımın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Türk basketboluna kurulduğu günden bu yana aralıksız hizmet eden ve uluslararası alanda yakaladığı başarılarla ülkemizi başarıyla temsil eden Galatasaray Spor Kulübü olarak 2020/2021 sezonundan itibaren FIBA Basketball Champions League'de yer alacağımızı duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz.

FIBA'nın kulüpler bazındaki en büyük spor organizasyonu olan Basketball Champions League, kurulduğu günden bu yana her yıl marka değerini yükseltmiş ve Avrupa basketbolunda önemli bir değişimin başlangıcını yapmıştır" ifadelerine yer verildi.

"Organizasyonun en önemli yüzlerinden biri..."

Galatasaray'ın amacının Avrupa'nın en üst seviyelerinde mücadele etmek olduğunu belirten açıklamada, "FIBA'nın kulübümüzle olan görüşmelerinde Galatasaray markası ve Basketball Champions League markasının birbirine katabileceği artı değerler görüşülmüş ve sonucunda kulübümüz bu önemli organizasyonun en önemli yüzlerinden biri olmayı kabul etmiştir.

Avrupa'nın en üst seviyelerinde mücadele etme vizyonumuz, gelecek sezondan itibaren FIBA Basketball Champions League ile devam edecektir" denildi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler