Galatasaray şampiyonluğunu kutluyor! İşte Okan Buruk, Dursun Özbek, Icardi'nin...

Orhan Gülek
26.05.2024 - 21:24 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 23:24

Süper Lig'in 38. haftasında deplasmanda karşılaştığı Konyaspor'u 3-1 mağlup etti ve lig tarihindeki 24. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'da Okan Buruk, Dursun Özbek, Icardi ve diğer futbolcular açıklamalarda bulunuyor.

Galatasaray şampiyonluğunu kutluyor! İşte Okan Buruk, Dursun Özbek, Icardi'nin...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de 2023-24 sezonunun sonuna gelindi ve Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek ligde mutlu sona ulaştı. Sarı-Kırmızılılar, tarihindeki 24. lig şampiyonluğunu elde etti.

Maç sonu Galatasaray'da Okan Buruk, Dursun Özbek, Icardi ve diğer futbolcular açıklamalarda bulunuyor.

Okan Buruk: "Şimdi 5. yıldız için çalışmalaya başlayacağız"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maç sonu şu ifadeleri kullandı:

"Çok mutluyuz. Zor bir ortamdı. Hak ederek bu maçı çok iyi oynayarak kazandık. Geçen hafta da söyledim, bayrakları hazırlayın mayıslar bizim dedim. Şimdi sırada 25. şampiyonluk var ona da hazırlansınlar.  Taraftarımızla birlikte çalışıyorum. Onlara hizmet etmek zorundayız. Çok iyi bir oyuncu grubuyla beraberiz. Hep beraber müthiş bir iş başardık. En çok Galatasaray taraftarı hak ediyor. Onlar için hayırlı olsun. Şimdi 5. yıldız için çalışmalaya başlayacağız."

Icardi: "Ben buraya para için gelmedim, şampiyonluklar için geldim"

Trendyol Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Konyaspor'u mağlup eden ve şampiyon olan Galatasaray'da yıldız oyuncu Mauro Icardi açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'a gelmeden önce milyonlarca euro reddettiğini söyleyen Icardi şu ifadeleri kullandı:

"Bir kez daha şampiyon olduk çok mutluyuz. verdiğimiz emeklerimizin karşılığını aldık. Bu sezon yüzde yüzümle oynamadığım için üzgünüm ama şampiyonluk için mutluyum.  Yüzde yüzümle oynasaydım daha çok gol atardım. Sezon boyunca bazı dönemlerde eleştiriler de oldu. Yine de gol kralı oldum. Çok daha iyi bir sezon geçirebilirdik. Milyonlarca euro teklifler geldi. Ben buraya para için gelmedim, şampiyonluklar için geldim. Çok mutluyum.  Bakalım şimdi Kadıköy'de nasıl bir kutlama yaşıyorlar, biz şimdi kupayı kaldıracağız."

Barış Alper Yılmaz: "Mükemmel bir duydu"

Barış Alper Yılmaz ise, "Çok çalıştık. 24. şampiyonluğumuz hayırlı olsun. Mükemmel bir duydu. Taraftar biz nereye gidersek gidelim bizi yalnız bırakmadılar. Onlara teşeşkkür ederim. Şimdi eğlenmez zamanı."

Davinson Sanchez'den Fenerbahçe'ye gönderme

Galatasaraylı futbolcu Davinson Sanchez, şampiyon olunan Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Davinson Sanchez, "Herkese teşekkür ediyorum. İlk sezonumda şampiyon olmak çok önemliydi.'' dedi. 

Tecrübeli oyuncu ayrıca, ''Geçen hafta kutlayanlara karşı bu hafta biz kutluyoruz." ifadelerini kullandı. 

Sezon başında Galatasaray'a transfer olan Sanchez, sezonu toplamda 33 maçta 3 gol ve 2 asistlik performansla tamamladı. 

Kerem Aktürkoğlu: "Galatasaray'ı çok seviyorum"

Kerem Aktürkoğlu ise maç sonu şu ifadeleri kullandı:

"Hak edilmiş bir şampiyonluk. Her ne söylenirse söylensin biz bu mücadeleyi sonuna kadar verdik. Bugün de net bir galibiyetle hak ettik. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik. Bugün de çok güzel mücadele vardı. Hafta boyunca takımımız biraz etkilenmişti. Elimizde istediğimiz şampiyonluk vardı ama böylesi daha iyi oldu. Biraz daha umutlandılar, Galatasaray için daha anlamlı oldu. Her şeyde hayır var denir. Arkadaşların ayağına sağlık. İnşallah böyle her sene şampiyonluğu Galatasaray alır. Galatasaray benim için çok anlamlı. Ancak bazen insan sevdiğine kırılır derler, ben de bu sene fazla kırıldım. Diyecek çok şey var ama içimde tutayım. Galatasaray'ı çok seviyorum. Son 3 sezonda çok konuşulacak şeyler yapıyorum ama işin içinde ben olunca göz ardı edilebiliyor. Ben de çok başarılı bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Çok şükür her sene üzerine koyarak devam ediyorum."

Dursun Özbek: "Şampiyonlar Ligi'nde çok büyük takımlara karşı oynadık"

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Muslera ise, "Galatasaray taraftarı şu an kutlama yapıyor. Ağustos 2011'de buraya geldim, 17 tane kupa kaldırdım. Galatasaray kupa kazanır, maç değil.  Takım arkadaşlarımı, başkanımı, Okan hocamı tebrik ediyorum. Sezonu erken açtık, Şampiyonlar Ligi'nde çok büyük takımlara karşı oynadık. Günün sonunda burada hep birlikte şampiyon olduk.  Bazen fazla profesyonel olmam gerekiyor olabilir. Yüzde yüzüme kadar devam edeceğim. 1 yıl daha buradayım. Burası ikinci evim. Kupalar kazanmak için mücadele ediyoruz." dedi.

Muslera: "Yüzde yüzüme kadar devam edeceğim"

Muslera: Galatasaray taraftarı şu an kutlama yapıyor. Ağustos 2011'de buraya geldim, 17 tane kupa kaldırdım. Galatasaray kupa kazanır, maç değil.  Takım arkadaşlarımı, başkanımı, Okan hocamı tebrik ediyorum. Sezonu erken açtık, Şampiyonlar Ligi'nde çok büyük takımlara karşı oynadık. Günün sonunda burada hep birlikte şampiyon olduk.  Bazen fazla profesyonel olmam gerekiyor olabilir. Yüzde yüzüme kadar devam edeceğim. 1 yıl daha buradayım. Burası ikinci evim. Kupalar kazanmak için mücadele ediyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler