7 Mayıs sorunsalı! Galatasaray seçimi erteleniyor mu?

Salim Manav
02.05.2021 - 14:49 | Son Güncellenme: 02.05.2021 - 14:51

Galatasaray'da başkanlık seçimi öncesi, bir problem ortaya çıktı. Sorunun nasıl çözüleceği henüz netleşmedi. Peki Galatasaray'da başkanlık seçimi ertelenecek mi?

7 Mayıs sorunsalı! Galatasaray seçimi erteleniyor mu?

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'da 29 Mayıs 2021 olarak açıklanan olağan seçim öncesi en kritik haftaya giriliyor. Çünkü önümüzdeki cuma günü adayların listelerini divan başkanlığına teslim etmeleri için son gün. 

Sarı-kırmızılı kulübün yönetimine talip olan adaylar 7 Mayıs gününe kadar listeleriyle beraber evraklarını teslim etmek zorunda. Fakat 17 Mayıs'a kadar sürecek olan tam kapanma varken bu süreç adayların cuma günü listelerini teslim etmelerini etkileyip etkilemeyeceği camiada merak konusu oldu. Eğer sokağa çıkma yasağı gerekçesiyle listelere teslim edilemezse dolayısıyla seçim tarihi de sarkmış olacak. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in bu hafta liste teslim konusunda açıklama yapması bekleniyor.

Beşiktaş başvurdu

Galatasaray'a 29 Mayıs olarak belirlenen seçimi yapılıp yapılmayacağı tartışılırken, Beşiktaş Kulübü aynı tarihlerde genel kurul gerçekleştirmek için başvuru yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler