Galatasaray seçimi nereden canlı yayınlanacak? Saat kaçta?

10.06.2022 - 23:57 | Son Güncellenme: 11.06.2022 - 00:02

Galatasaray'ın başkanlık seçimi heyecanlı başladı. Seçim nereden canlı yayınlanacak ve saat kaçta başlayacak? Oy verme işlemi ne zaman bitecek? İşte detaylar...

Galatasaray seçimi nereden canlı yayınlanacak? Saat kaçta?

AJANSSPOR HABER

Dursun Özbek ile Eşref Hamamcıoğlu'nun yarışacağı Galatasaray'ın seçim heyecanı başladı. Peki seçim ne zaman ve saat kaçta başlayacak? İşte Galatasaray'ın seçimine dair detaylı bilgiler...

Galatasaray Başkanlık Seçimi Ne Zaman Saat Kaçta?

Sarı-kırmızılı kulübün 103. dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul, 11 Haziran Cumartesi günü, Galatasaray Lisesi'nde saat 10.00'da başlayacak. Genel kurulda kongre divan heyetinin oluşturulup, açılışın yapılmasının ardından seçimlere geçilecek.


Genel kurulda, oy kullanma hakkına sahip 8 bin 862 üyenin sandık başına gidebileceği duyuruldu. Kongre üyelerinin oylarını kullanabilmeleri için Galatasaray Lisesi'nde 24 sandık kurulacak ve saat 15.00'te oy kullanma işlemi sona erecek.

Galatasaray Başkanlık Seçimi Hangi Kanalda?

Galatasaray'ın başkanlık  seçimi kulübün televizyon kanalı olan GS TV'den canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca Youtube üzerinden de canlı yayın yapılacak. Taraftarlar seçim sonucu açıklanana kadar GS TV üzerinden canlı olarak takip edebilecekler.

Senin için hazırladığımız haberler