Galatasaray, Seleznov'a teklif götürdü mü?

04.01.2019 - 21:15 | Son Güncellenme: 05.01.2019 - 00:15

Galatasaray, Seleznov'a teklif götürdü mü?

Adı Galatasaray ile anılan Ukraynalı golcü Seleznov'un hangi takıma gideceği merak konusu oldu.

Galatasaray'a transferi son anda olmamıştı!

Galatasaray'ın sezon başı transfer döneminde son 1 saat kala Akhisarspor'dan istediği ancak Akhisarspor'un transferine izin vermediği Ukraynalı golcü Yevgen Seleznov, sarı-kırmızılı kulübün devre arası transfer listesindeki adaylardan biriydi.

Yevgen Seleznov Ajansspor'a yaptığı açıklamada ''Yeni kulübümün neresi olacağını şu an için bilemeyiz. Galatasaray'dan teklif gelirse, ben de tabii ki Galatasaray forması giymeyi isterim''  ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray yönetimi, Seleznyov transferi için resmi adımı  attığı da iddia edilmişti. Yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği belirtilirken, Seleznyov'un bu teklife 'evet' yanıtını verdiği öğrenildi.

Seleznov'un sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ise kafaları karıştırdı.

33 yaşındaki oyuncu,  menajer Ahmet Bulut ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaşırken, altına da 'Yarın neler olacağını göreceğiz'' notunu düştü.

İşte o paylaşım...

Galatasaray'ın Seleznov'a transfer teklifi var mı? Ajansspor bu bilgiye ulaştı!

Öte yandan,  hem yaz hem de devre arası transfer döneminde adı sıklıkla Galatasaray ile anılan golcüye sarı kırmızılı takımdan teklif olup olmadığı bilgisine Ajansspor ulaştı. Akhisarspor'a yakın kaynaklardan edinilen bilgide, yaz transfer döneminin bitişinden bu yana Seleznov için Türkiye'den hiçbir kulübün Ege kulübüne teklif götürmediği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler