Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı saat kaçta, hangi kanalda?

04.11.2021 - 10:18 | Son Güncellenme: 04.11.2021 - 19:22

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu 4. maçında bu akşam Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibini konuk edecek. Sarı kırmızılı kulübün kararıyla Nef Stadyumu yüzde yüz kapasite alımıyla taraftara açıldı.

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İsviçreli hakem Sandro yönetecek

Nef Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak müsabakayı İsviçreli hakem Sandro Scharer yönetecek. Sadro'nun yardımcılıklarını Bekim Zogaj ve Jonas Erni yapacak. Mücadelenin VAR hakemleri ise Lionel Tschudi ve Adrien Jaccottet olacak.

Canlı yayın bilgisi

Sarı kırmızıların Lokomotiv Moskova ile oynayacağı gruptaki 4. maçı saat 20.45'te Exxen dijital platformundan canlı yayınlanacak.

11'ler belli oldu

Galatasaray 11: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Feghouli, Morutan, Kerem, Halil

 

Lokomotiv Moskova: Guilherme, Nenakhov, Barinov, Jedjav, Rybus, Beka Beka, Maradishvili, Rybchinski, Gyrano Kerk, Lisakovich, Zhemaletdinov

Galatasaray'da 2 eksik

Galatasaray'da tedavilerine devam edilen Arda Turan ile Fransız sağ bek Sacha Boey Lokomotiv Moskova karşısında forma giyemeyecek. UEFA'ya bildirilen listede isimleri bulunmayan Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara, Gustavo Assunçao ve Fatih Öztürk de maç kadrosunda yer alamayacak.

Galatasaray, TFF'ye rağmen stadı tam kapasite açtı! 

Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova maçı için, Nef Stadyumu'na yüzde yüz kapasite ile seyirci alımına yönelik yapmış olduğumuz başvuru TFF tarafından reddedilmiştir.

TFF tarafından daha önce alınan ve kamuoyuna açıklanan kararla, 9 Kasım 2021’den itibaren tüm maçlarda yüzde yüz seyirci kapasitesi geçerli olacaktı.

"Büyük Galatasaray taraftarının..."

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüzce alınan karar gereği, 4 Kasım Perşembe 20.45’te Lokomotiv Moskova ile UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda oynayacağımız müsabakada, herhangi bir seyirci kapasite kısıtlamasına gidilmeyecektir. Uzun bir aradan sonra, Büyük Galatasaray taraftarının güçlü desteğini hissedeceğimiz bu müsabakada buluşmayı heyecanla bekliyoruz...

G.Saray, L. Moskova'yı deplasmanda yenmişti

Grupta oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Galatasaray, 7 puanla ilk sırada bulunuyor. Bir beraberlik ve 2 yenilgisi olan Rus ekibi ise 1 puanla son sırada yer alıyor.

Galatasaray gruptaki ilk maçında sahasında İtalya'nın Lazio takımını 1-0 yenerken, ikinci maçında Fransa temsilcisi Olimpik Marsilya ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Sarı-kırmızılı takım, üçüncü maçında ise Rusya'da Lokomotiv Moskova'yı 1-0 mağlup etti.

İlk maçında Olimpik Marsilya ile 1-1 berabere kalan Lokomotiv Moskova, ikinci maçında Lazio'ya 2-0, üçüncü maçında da Galatasaray'a 1-0 yenildi.

Grubun diğer maçında Olimpik Marsilya, TSİ 23.00'te Lazio'yu konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler