Galatasaray siftah yaptı! Görev Babel'de

14.06.2021 - 19:29 | Son Güncellenme: 15.06.2021 - 00:33

Süper Lig takımları arasında sezonu en erken açan Galatasaray’da iki yeni transfer Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk, Babel sayesinde yabancılık çekmedi.

Galatasaray siftah yaptı! Görev Babel'de

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR

Galatasaray yeni sezon öncesi Selçuk İnan yönetiminde top başı yaptı. Yeni transferler Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk de çalışmalara katılırken, iki isim yabancılık çekmedi. 

Babel gizli kaptan gibi

Ryan Babel bir kaptan gibi davranarak, Kasımpaşa’dan da arkadaşı olan Alpaslan’a ortamı tanıttı, Aytaç’la da ortak noktası Kasımpaşa olan Hollandalı futbolcu yeni sezon öncesi oldukça mutlu ve kucaklayıcı.

Sekidika yeni sezondan umutlu

Galatasaray’da forma şansı bulmadığı için geçen sezon kiralanan Jesse Sekidika da Florya’ya döndüğü için oldukça mutlu. Nijeryalı futbolcu bu defa kendini kanıtlayıp takımın önemli isimlerinden bir haline gelmek istiyor.

Başkan soruları yanıtlayacak

19 Haziran’da görevini tamamlayacak Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz bir yandan tedavisini sürdürürken bir yandan da kulüpte kalan işlerini tamamlamaya çalışıyor. Cengiz yarın Galatasaray muhabirlerinden gelen soruları cevaplayacak. Cengiz’in cevaplarını vereceği yayın saati tedavisi doğrultusunda belirlenecek. 

Senin için hazırladığımız haberler