Galatasaray Daikin, Katarina Lazovic ile anlaştı!

25.12.2023 - 16:17 | Son Güncellenme: 25.12.2023 - 16:27

Transfer haberleri. Vodafone Sultanlar Ligi takımlarından Galatasaray Daikin'in, Sırp smaçör Katarina Lazovic ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Detaylar.

Galatasaray Daikin, Katarina Lazovic ile anlaştı!

AJANSSPOR-HABER

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Galatasaray Daikin'in, Sırp smaçör Katarina Lazovic ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Voleybolun Sesi sitesinde yer alan habere göre; Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Galatasaray Daikin, ilk devre maçlarını tamamlamasının ardından transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Katarina Lazovic ile anlaşma sağlandı

Sarı-Kırmızılılar, sezonun ilk bölümünü Çin Kadınlar Voleybol Ligi ekiplerinden Bejing BAIC forması giyen ve transfer sezonunda birçok takımdan da teklif alan Sırp smaçör Katarina Lazovic ile prensipte anlaşma sağladı.

İlgini Çekebilir
Paola Egonu imzayı attı!
Habere Git

Önümüzdeki hafta Galatasaray'a imza atacak

Geçmişte Sırbistan'da Vizura Ruma, Polonya'da LKS Commercecon Lodz, İtalya'da Vero Volley Monza, Türkiye'de Çukurova Belediyespor takımlarında oynayan başarılı smaçörün önümüzdeki hafta içerisinde sarı-kırmızılı kulübe imza atması ve Çin Ligi'nin sona ermesinin ardından Galatasaray Daikin kadrosuna katılması bekleniyor.

Sırbistan Milli Takımı ile 2022 FIVB Milletler Ligi'nde bronz madalyanın sahibi olan Katarina Lazovic, 2022 FIVB Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda ise şampiyonluk sevinci yaşamıştı. 2019 Avrupa Şampiyonası'nda altın, 2021 ve 2023 Avrupa Şampiyonası'nda ise gümüş madalya kazanma başarısı gösteren 1999 doğumlu ve 1.83 cm. boyundaki smaçörün kulüp kariyerinde ise Sırbistan Ligi ve Sırbistan Kupası'nda 4'er şampiyonluğun yanı sıra İtalya Ligi ikinciliği ve Polonya Ligi üçüncülükleri bulunuyor.

İlgini Çekebilir
A Milli Takım'da ayrılık! Başkan canlı yayında duyurdu
Habere Git

Galatasaray Daikin ilk yarıyı 7. sırada tamamladı

İlk yarı sonunda Vodafone Sultanlar Ligi'nde Galatasaray Daikin 13 maçta 6 galibiyet ve 7 mağlubiyetle 17 puan topladı ve 7. sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler