Galatasaray, Milan'dan Fode Ballo-Toure Transferi İçin Temasa Geçti

Akın Ungan
19.08.2022 - 11:54 | Son Güncellenme: 19.08.2022 - 12:02

Patrick van Aanholt'un performansını yetersiz bulan Galatasaray, sol bek transferi için harekete geçti. Cimbom, Milan'dan Fode Ballo-Toure ile temas kurdu.

Galatasaray, Milan'dan Fode Ballo-Toure Transferi İçin Temasa Geçti

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile giren Galatasaray, kadrosuna yaptığı takviyeler ile dikkat çekti. Birçok yıldız oyuncuyu takıma kazandıran Dursun Özbek yönetimi, sol bek pozisyonu için de harekete geçti.

Fode Ballo-Toure için Milan'la temasa geçildi

Fanatik'in Alfredo Pedulla'dan aktardığı habere göre Galatasaray, Milan'dan ayrılması beklenen Fode Ballo-Toure için İtalyan kulüple temasa geçti. İki kulübün, Senegalli savunmacı için ileri düzeyde görüşmelerde bulunduğu kaydedildi.

Senegalli transfere sıcak

Theo Hernandez'in performansı nedeniyle Milan'da forma şansı giderek azalan Fode Ballo-Toure, Galatasaray'ın teklifine sıcak bakıyor. Yapılan görüşmeler ışığında Senegalli sol bekin kısa süre içinde Sarı-Kırmızılılar'a katılması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon 12 karşılaşmada görev alan Fode Ballo-Toure, gol ya da asist katkısında bulunamadı. 25 yaşındaki sol bek 2 maçta sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler