Rıza Çalımbay: "Uğur Çiftçi'nin transferi için %90 Galatasaray ile anlaştık"

İsa Kethüda
12.01.2023 - 14:36 | Son Güncellenme: 12.01.2023 - 17:56

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Uğur Çiftçi'nin transferi için Galatasaray ile anlaştıklarını açıkladı.

Rıza Çalımbay: "Uğur Çiftçi'nin transferi için %90 Galatasaray ile anlaştık"

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Uğur Çiftçi'nin Galatasaray'a transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Çalımbay, Yusuf Demir ve Emre Taşdemir hakkında da konuştu. İşte detaylar.

"Uğur Çiftçi'nin transferi için Galatasaray ile anlaştık"

Uğur Çiftçi'nin transferi için Galatasaray ile anlaştıklarını söyleyen Çalımbay, "Uğur Çiftçi'nin transferi için %90 Galatasaray ile anlaştık. Uğur da gitmek istiyor, biz de uygun şartlarda müsaade ettik. 

"Galatasaray'dan Emre Taşdemir de gelecek"

Galatasaray'dan Emre Taşdemir de gelecek. Yusuf Demir için konuştuk ancak net bir durum yok. Santrfor transfer edeceğiz" dedi. 

Uğur Çiftçi, 14 Ocak Cumartesi günü İstanbul'da olacak.

İlgini Çekebilir
G.Saray'da yıldız oyuncuyla yollar ayrılıyor! İşte yeni takımı...
Habere Git

Diğer sol bek adayları

Bilindiği üzere, Patrick van Aanholt'un performansının yetersiz olması, Emre Taşdemir'in de sakatlanması sonrası sol bek arayışına geçen Galatasaray'ın Antalyaspor'da forma giyen Güray Vural, Dundee United'da oynayan Aziz Behich ve Colo Colo forması giyen Gabriel Suazo ile ilgilendiği de iddia edilmişti.

Uğur Çiftçi'nin bu sezonki performansı

6 Haziran 2022 tarihinde Sivasspor ile olan sözleşmesini 30 Haziran 2027 yılına kadar uzatan ve bir dönem Trabzonspor ile de ismi anılan Uğur Çiftçi, bu sezon kırmızı-beyazlı takımla çıktığı 22 maçta 5 asist kaydetti.

30 yaşındaki tecrübeli sol bek oyuncu futbola Gençlerbirliği altyapısında başladı. 2011 yılında Gençlerbirliği U21 formasını giyerken Hacettepe'ye transfer oldu. 2013 yılına kadar burada forma giyen Çiftçi, 2018 yılında ise Sivasspor'a imza atmıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye dünya yıldızı! Anlaşma sağlandı...
Habere Git

Güncel piyasa değeri 2.5 milyon Euro olan Uğur Çiftçi, Türkiye U21 (4), Türkiye A2 (1) ve A Milli Takım (1) formalarını da giydi.

Kayserispor-Sivasspor maçının saati değişti!

Öte yandan, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında yarın Kayserispor ile Sivasspor arasında oynanacak olan maçın saati değişti. Yarın RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 17.00'den, 19.00'a alındı.

Senin için hazırladığımız haberler