Galatasaray, sol bekini buldu! Oğuz Aydın ile birlikte...

Cem Ergün
23.06.2024 - 18:53 | Son Güncellenme: 23.06.2024 - 19:11

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, transferde gaza bastı. Alanyaspor'dan Oğuz Aydın'ı kadrosuna katmak isteyen Sarı-Kırmızılı kulüp, sol bekini de buldu.

Galatasaray, sol bekini buldu! Oğuz Aydın ile birlikte...

AJANSSPOR HABER

Alanyaspor'un 23 yaşınndaki yıldızı Oğuz Aydın'ı transfer etmek için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, yeni sol bekini de Güney ekibinde buldu. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Oğuz Aydın planı

Galatasaray, Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın'ın transferi için gün sayıyor. Alanyaspor'un bu transfer için 6-7 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği kaydedilirken, Sarı-Kırmızılıların bir miktar bonservis ve 1-2 genç oyuncu ile bu transferi bitirmek istediği belirtildi.

Milliyet'te yer alan habere göre; Oğuz Aydın'ın da Galatasaray forması giymeye sıcak baktığı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
İngiliz basını duyurdu: Barış Alper Yılmaz'ın transferine onay çıktı
Habere Git

Aslan, sol bekini de Alanya'da buldu

Aslan'ın Alanyaspor'dan kadrosuna katmak istediği tek isim Oğuz Aydın değil. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray, Alanyaspor'un sol beki Yusuf Özdemir'i de Oğuz Aydın ile birlikte transfer etmek istiyor.

Haber detayında, Kazımcan Karataş'ın performansını yeterli bulmayan Galatasaray'ın, Derrick Köhn'ün yedeği olarak 23 yaşındaki sol beki transfer etmek istedeiği ifade edildi.

21 gole katkı verdi

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Oğuz Aydın, geçtiğimiz sezon Alanyaspor ile 38 maçta forma giydi ve 13 gol 8 asiste imza attı.

Yusuf Özdemir ise Antalya temsilcisiyle 35 maça çıkarken 2 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler