"Galatasaray süreci iyi yönetemedi"

15.06.2020 - 09:51 | Son Güncellenme: 15.06.2020 - 09:57

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Vedat Muriç'in transfer süreciyle ilgili dikkat çeken bir ifadeye imza attı. Kartal, sarı-kırmızılıların Muriç transferinde süreci iyi yönetemediği için mutlu sona ulaşamadığını savundu.

"Galatasaray süreci iyi yönetemedi"

DETAY HABER - AJANSSPOR

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Vedat Muriç'in transferiyle ilgili olarak dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Muriç, Galatasaray'a neden transfer olmadı? Hasan Kartal bu soruyla ilgili flaş bir ifade kullandı.

Muriç, Galatasaray yerine Fenerbahçe'ye transfer oldu

Rizespor sonrası kariyerine Fenerbahçe'de devam eden Vedat Muriç'in adı Galatasaray ile de sıkça anılmış fakat; golcü isim sarı-lacivertli ekibin yolunu tutmuştu. 

Hasan Kartal'dan Galatasaray'a eleştiri

Muriç'in transfer olduğu süreçte, "Muriç'in gönlü Galatasaray'dan yana" diyen ve daha sonra Galatasaray yönetimi tarafından 'pazarlamacı' bir tavır ortaya koyduğu gerekçesiyle eleştirilen Hasan Kartal, süreci sarı-kırmızılıların yönetemediğini dile getirdi.

"Muriç sürecini Galatasaray iyi yönetemedi"

Hasan Kartal, "Galatasaray, Vedat Muriç'i alabilirdi ama süreci iyi yönetemediler" diye konuştu. Muriç için Fenerbahçe 3,5 milyon Euro bonservis ödedi.

Muriç karşılığında Fenerbahçe'den Rizespor'a gelen oyuncular kimlerdi?

Ayrıca, Tarık Çetin, Burak Albayrak, Oğuz Kağan Güçtekin ve Mahsun Çapkan'ı Rizespor'a gönderilmişti. Bu futbolcular arasından Oğuz Kağan Güçtekin kiralık, diğerleri ise Muriç'e karşılık Rizespor'a transfer olmuştu. Rizespor, Mahsun Çapkan'ı Eyüpspor'a kiralamıştı.

Muriç, çocukluk fotoğraflarını paylaşmıştı

Muriç, Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra çocukluk fotoğraflarını da paylaşmıştı. Muriç'in çocukluk fotoğraflarında Fenerbahçe forması giydiği görülmüştü. 

Senin için hazırladığımız haberler