Galatasaray taraftarını çıldırtan isim yine gündemde!

Ali Bozkurt
21.07.2024 - 09:03 | Son Güncellenme: 21.07.2024 - 09:07

Wendel transferinde çıkmaza giren Galatasaray'da geçen sezon gündeme gelen ve taraftarın sert tepki verdiği Matias Vecino için çalışmalar olduğu iddia edildi. Detaylar...

Galatasaray taraftarını çıldırtan isim yine gündemde!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da orta saha transferi çıkmazı devam ediyor. Gündeme dünya yıldızı isimler gelmesine rağmen Sarı-Kırmızılı ekip transferde anlaşma sağlayamadı. Zenit forması giyen Wendel için teklif sunmaya devam eden Cim Bom rotayı tekrardan Matias Vecino'ya çevirdiği iddia edildi.

Matias Vecino için bilgi istendi

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Galatasaray'ın Lazio forması giyen Matias Vecino hakkında bilgi aldığını yazdı.

Geçen sezonda istendi

Sarı-kırmızılı ekip, geçtiğimiz sezon transferin son saatlerinde 32 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlere başlamıştı. Oyuncu ve kulübüyle anlaşma sağlayan Galatasaray, o dönem taraftarın baskısının ardından geri adım attı ve Tanguy Ndombele'yi kiralık olarak kadrosuna kattı.

Taraftar sert tepki vermişti

Galatasaray taraftarı sosyal medyadan Vecino'yu istemiyouz paylaşları atarak TT listesinde dünya gündemine girmişti. Taraftarın gece yarısı yaptığı bu çağrı sonrası Cim Bom'da yönetim geri adım atarak Vecino transferini iptal etmişti. Yerine ise son dakikada Ndombele transfer edilmiş oyuncudan da memnun kalınmamıştı.

Tekrar tepkiler yağdı

Orta sahaya Wendel'in transfer olmasını bekleyen Galatasaray taraftarı tekrardan Vecino'nun gündeme gelmesinden sonra yönetime tepkiler vermeye başladılar.

Senin için hazırladığımız haberler