Galatasaray- Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

28.09.2024 - 08:11 | Son Güncellenme: 28.09.2024 - 18:10

6’da 6 yaparak Süper Lig tarihindeki en iyi sezon başlangıcını tekrarlayan Galatasaray, bugün sahasında Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Maç ne zaman ve hangi kanalda? Detaylar...

Galatasaray- Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

AJANSSPOR HABER

6’da 6 yaparak Süper Lig tarihindeki en iyi sezon başlangıcını tekrarlayan Galatasaray, bugün sahasında Kasımpaşa karşısına rekor için sahaya çıkacak. RAMS Park’ta saat 19.00’da başlayacak maçta Oğuzhan Çakır düdük çalacak. İşte zorlu maça dair detaylar...

Maç ne zaman ve hangi kanalda?

Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray Kasımpaşa maçı 28 Eylül Cumartesi günü saat 19:00’da oynanacak. Rams Park’ta oynanacak mücadele beİN sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Icardi ile Osimhen sahada olacak

Galatasaray'da bu karşılaşma öncesinde sakatlığı bulunan Hakim Ziyech dışında eksik bulunmuyor. Sarı kırmızılılarda yoğun maç trafiğini düşünerek teknik direktör Okan Buruk’un bugün Kaan Ayhan, Barış Alper ve Mertens’i dinlendirme ihtimali yüksek. Bu isimlerin yerine Jelert, Sallai, İcardi’nin oynaması ve Arjantinli yıldız ile Osimhen’in ilk kez yan yana sahada olması bekleniyor.

İlk 11'ler

  • Galatasaray XI: Fernando Muslera, Jelert, Nelsson, Abdülkerim, Jakobs, Kerem Demirbay, Sara, Sallai, Yunus, Osimhen, Icardi.
  • Kasımpaşa XI: Gianniotis, Winck, Opoku, Yasin, Ben Ouanes, Cafu, Hajradinovic, Aytaç, Barak, Fall, Nuno da Costa.

Sami Uğurlu'dan Galatasaray maçı öncesi açıklama

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, F.Bahçe maçında olduğu gibi Galatasaray’a karşı da kendi futbollarını oynayacaklarını söyledi. A Spor’a konuşan Uğurlu “Galatasaray’ın hafta sonu bir derbi oynaması ve hafta içi Avrupa maçı yapması bizim için avantajdır. Ama Icardi’nin girip Osimhen’in çıkması çok da rotasyon sayılmaz” dedi.

Galatasaray kazanırsa tarihe geçecek

Bu sezonki ilk 6 maçını kazanarak Süper Lig tarihinin en iyi başlangıçlarından birine imza atan Galatasaray, Kasımpaşa'yı mağlup etmesi durumunda yeni bir rekora ulaşacak.

2009-2010 sezonunda Hollandalı teknik direktör Frank Rijkaard döneminde de ilk 6 maçını kazanan sarı-kırmızılılar, bu başarıyı tekrarlamış durumda. Eğer yarın sahadan galibiyetle ayrılırlarsa, tarihlerindeki en iyi sezon başlangıcını yapmış olacaklar.

Ziyech olmayacak

Galatasaray'da Hakim Ziyech, sakatlığı nedeniyle yarınki maçta forma giyemeyecek. Fas Milli Takımı'nın Lesotho ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Ziyech, Kasımpaşa'ya karşı sahada olamayacak.

6 maç 20 gol

Galatasaray, Süper Lig'deki ilk 6 maçında rakip fileleri tam 20 kez havalandırdı. Sarı-kırmızılılar, Atakaş Hatayspor ve TÜMOSAN Konyaspor'a 2'şer, Adana Demirspor ve Çaykur Rizespor'a 5'er, Gaziantep FK ve ezeli rakibi Fenerbahçe'ye ise 3'er gol attı. Bu performansıyla Galatasaray, ligin en çok gol atan takımı konumunda bulunuyor.

Galatasaray, Kasımpaşa'ya üstünlük kurdu

Galatasaray, Süper Lig'de Kasımpaşa'yı ağırladığı son 7 maçın 6'sını kazandı. Sadece bir kez sahadan mağlubiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar, bu süreçte rakiplerini iki kez 2-1, iki kez 1-0, bir kez 4-1 ve bir kez de 2-0'lık skorlarla mağlup etmeyi başardı. Tek yenilgisini ise 3-1'lik skorla aldı.


Galatasaray, yarın oynanacak Kasımpaşa maçıyla hem galibiyet serisini sürdürmek hem de tarihe geçmek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler