Eskişehirsporlu Egehan Has Galatasaray tişörtü nedeniyle kovuldu

Akın Ungan
02.02.2022 - 21:23 | Son Güncellenme: 02.02.2022 - 21:58

TFF 2. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, 15 yaşındaki altyapı oyuncusunu, Galatasaray tişörtü ile yaptığı paylaşımdan dolayı kovdu. Konu ile ilgili açıklama yapıldı.

Eskişehirsporlu Egehan Has Galatasaray tişörtü nedeniyle kovuldu

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Eskişehirspor, altyapı oyuncusunun sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım sonrası, oyuncu ile sözleşmesini feshettiğini açıkladı. Konu ile ilgili duyuru, Eskişehirspor Twitter hesabından yayınlandı.

Galatasaray tişörtü giydi, kulüpten gönderildi

Eskişehirspor’un altyapı futbolcularından Egehan Has, bir spor salonunda Galatasaray tişörtü ile yaptığı antrenmanı sosyal medya hesaplarında paylaştı. Ardından, Eskişehirspor kulübü oyuncu ile ilişkisini kesti. Eskişehirspor sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada: “Eskişehirspor’umuz altyapı oyuncularından Egehan Has’ın özel bir spor salonunda başka bir takım tişörtüyle sosyal medya hesaplarında paylaşım yapması sebebiyle kulübümüzle ilişiği kesilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyururuz” cümlelerine yer verdi.

Baskı sonrası paylaşımı kaldırdı

15 yaşındaki futbolcu Egehan Has ise taraftarlardan gelen baskılar ve kulübün kendisi ile ilişiğini kesmesinden sonra konu ile ilgili sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları kaldırdı.

Destekleyen de var karşı çıkan da

Türkiye’de Anadolu kulüpleri arasında şehrini en çok destekleyen ve savunan taraftarlardan olan Eskişehirspor’da “Eskişehir’de Eskişehirspor’dan başka sadece oruç tutulur” anlayışını, altyapı futbolcusuna yaptığı paylaşım yüzünden kulüp ile ilişkisini kesen yönetim de benimsemiş durumda. Kırmızı-Siyahlı takımın yapmış olduğu bu hareketi bazı taraftarlar desteklerken, bazıları ise karşısında durdu.

İlgini Çekebilir
Rizespor'dan G.Saray'a gönderme mi? İntikam güzel şey...
Habere Git

"Daha onlar çocuk"

Eleştirilerde altyapı futbolcularının henüz çocuk oldukları hatırlatılırken, farklı takım tutabileklerini ve her futbolcunun hayali olan bir kulüp olduğu yazılırken, diğer yandan kulüpten atılan futbolcunun ve genç oyuncuların Eskişehirspor’un büyüklüğünün anlaşılması için gerekli olduğunu savundu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Göztepe'ye doğru
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler