Galatasaray Torreira davasını kaybetti! Menajerine para ödenecek

Akın Ungan
07.06.2024 - 21:04 | Son Güncellenme: 07.06.2024 - 21:13

Galatasaray, Lucas Torreira'nın temsilcisinin açtığı davayı kaybetti. CAS kararına göre Dursun Özbek yönetimi, temsilciye menajerlik ücreti ödeyecek.

Galatasaray Torreira davasını kaybetti! Menajerine para ödenecek

Trendyol Süper Lig'de 2023/24 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray yeni dönem hazırlıklarına başladı. Transfer çalışmalarına devam eden Sarı-Kırmızılılar, iç transferde de düğmeye bastı.

Torreira davası sonuçlandı

Dursun Özbek yönetiminin çalışmalarını yürüttüğü dönemde, Ağustos 2022'de Sarı-Kırmızılılar'a imza atan Lucas Torreira'nın temsilcisi tarafından daha önce açılan davanın sonuçlandığı öğrenildi.

Torreira'nın menajeri davayı kazandı

Sports Digitale'de yer alan habere göre Lucas Torreira'nın temsilcisi, Galatasaray'a açtığı davayı kazandı. CAS, verilen kararı onayladı.

İlgini Çekebilir
Cimbom duyurdu, Okan Buruk imzayı attı! İşte maliyeti...
Habere Git

Galatasaray, Torreira'nın menajerine para ödeyecek

Mahkeme kararına göre Galatasaray, Lucas Torreira'nın temsilcisine 1.2 milyon Euro menajerlik ücreti ödeyecek.

Galatasaray 6 milyon Euro'ya aldı

Ülkesi Uruguay'ın Wanderers altyapısında yetişen ve italya'da Pescara altyapısına geçen Lucas Torreira, Pescara ile profesyonel olduktan sonra Sampdoria, Arsenal, Atletico Madrid ve Fiorentina formaları giydi. Son olarak Fiorentina'daki kiralık döneminin ardından Arsenal'e dönen ve 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan Torreira, performansıyla beğeni topladı. Sarı-Kırmızılı kulüp, 28 yaşındaki ön libero ile 2026 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Lucas Torreira'nın performansı

2023/24 sezonunda Galatasaray formasıyla 47 maça çıkan Torreira, 3927 dakika sahada kaldı. Tecrübeli futbolcu 1 kez rakip fileleri havalandırırken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Uruguaylı ön libero 8 mücadelede sarı kart, 1 maçta ise kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler