Galatasaray transferde karar değiştirdi

05.09.2024 - 16:36 | Son Güncellenme: 05.09.2024 - 16:46

Trendyol Süper Lig takımlarından Galatasaray, transferde kararını değiştirdi. Sarı-Kırmızılı kulüp, yıldızının takımda kalmasını istiyor. İşte detaylar...

Galatasaray transferde karar değiştirdi

AJANSSPOR - HABER

Son günlerde transferin en hareketli takımlardan olan Galatasaray, Faslı yıldızı Hakim Ziyech hakkında verdiği kararı değiştirdi. Detaylar...

Galatasaray'da 5 ayrılık

Galatasaray'da son bir haftada birçok yıldızla yollar ayrıldı. Kerem Aktürkoğlu 12 milyon Euro karşılığında bonservisiyle birlikte Benfica'nın yolunu tutarken, Wilfried Zaha Lyon'a, Derrick Köhn de Werder Bremen'e kiralandı. Leo Dubois ve Sergio Oliveira'nın ise sözleşmesi feshedildi.

Takım arkadaşlarına veda etmişti

Sarı-Kırmızılı takımda yolların ayrılması beklenen bir diğer isim de Hakim Ziyech'ti. Süper Lig'de oynanan Adana Demirspor maçının ardından takım arkadaşlarına veda eden Faslı yıldızın takımdan ayrılması bekleniyordu.

Karar değişti

Ancak erem Aktürkoğlu ve Wilfried Zaha'nın ayrılığının ardından yeni bir kanat oyuncusu alınmaması sebebiyle Galatasaray, Hakim Ziyech kararını değiştirdi.

Takımda kalıyor

A Spor'un haberine göre; Hakim Ziyech'in, son gelişmelerin ardından Galatasaray'da kalması bekleniyor. Ziyech'in UEFA Avrupa Ligi listesine de yazıldığı belirtildi.

Haber detayında Hakim Ziyech'in, Galatasaray'da "Gönülsüz bir şekilde" devam edeceği yorumu yapıldı.

Senin için hazırladığımız haberler